Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
35
Cevap
2103
Tıklama
13
Öne Çıkarma
Cevap: YKS’de ChatGPT 4o ile kopya çeken öğrenci yakalandı: Peki sınavı geçebilir miydi? (2. sayfa)
J
3 ay
Çavuş

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @DH Misafiri
K
3 ay
Yarbay

Maşallah söz konusu çakallık olunca kafa zehir zehir.


Keşke böyle uğraşacağına torpil filan kovalasaymış. Daha temiz olurmuş.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 ay
Çavuş

SİSTEM ZATEN BOZUK SİSTEMİN FİŞİNİN ÇEKİLMESİ GEREKİYOR.



H
3 ay
Yüzbaşı

https://www.cool-mania.com.tr/casus/casus-kameralar/full-hd-p2p-canli-video-iletimi-ile-wifi-goezluek-gizli-casus-kamera

Böyle bir sey kullansaymıs gözlüklü kameradan gönderseymis fotoğrafları





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Haziran 2024; 11:47:11 >

V
3 ay
Yüzbaşı

Ülke söz konusu dolandırıcılık olduğu zaman çok yenilikçi ve çalışkan oluyor ne hikmetse.



H
3 ay
Yüzbaşı

Sınav öncesinde soruların çalındığı belgeleri internete düşünce birden bire sınav esnasında kopya çeken birini buldular onu da günce olsun yapay zeka dediler. Konu bundan ibaret.



A
3 ay
Yarbay

Ya yakalanmasaydı? veya yakalanmayanlar varsa. Bence bu durum sınav güvenliği için büyük bir tehdittir. Bugün ve bugünden sonra bu tür girişimler olacaktır.




Y
3 ay
Teğmen

Calculus çözebilmesi için beraberinde fortranla kullanılması gerekiyor harici çözemiyor. Bu arkadaşada umarım en ağır ceza verilir bu ve benzeri insanlar trafikte onlarca kişi ışıkta beklerken gelip burnunu sokup girmeye çalışanlar işte. Kul hakkı nedir bilmeyen karakter yoksunları. Kesinlikle eğitim hakkı elinden alınmalı zaten sicile işlediğinden iyi firmalarda çalışma hakkı elinden çoktan alındı.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: Laıksken


U
3 ay
Yarbay

Herkes woowww süper zeki çocuk diyor düzeneğe bak.Biride demiyor ki bu çocuğun arkasında Şebeke olabilir.Başka birileri yakalanmadan sınavları geçebiliyor diye düşünmüyor.
Böyle bir işe girdiysen mentalinide geliştirmen lazım.Bu çocuk mentali zayıf diye yakalanmış.Şüpheli hareketler ve heyecan yapmasaydı yakalanmazdı.

Yapay zekayı boşver zamanında biz sorularının cevabını bilen cemaatçilerle yarışıyorduk.O zamanda herkes biliyordu soruların çalındığını.Birinci olan dereceye girenler hep malum dershanelerden çıkıyordu.O elemanların büyük çoğunluğu hala bu işin kaymağını yiyor...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 12 Haziran 2024; 20:21:32 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

C
3 ay
Er

elbette cekebilirdi sadece kopyaci eleman heyecan yapmis hal ve davranislari farklilasinca gorevliler suphelenmisler, ama bu eleman sakince kopyasini cekmis olsaydi cekerdi net ve sunu soylemek istiyorum bu kopya olayi veya daha gelismisini yapan belki binlerce adam var ve biz bunlarin ssdece bir iki tanesini duyuyoruz bence bundan sonra yks sinavi icin bu kopya olayi en aza indirmeliler bakin rn az diyorum cunku cekmek isteyen ceker gecen lgs sinavina girdim iceri bi giriyorum polisin beni kontrol etmesi gerekirken suratima bile bakmadan "gec" dedi saka gibi mesela ben bu chat gbp olayini lgs sinavina koysaydim kimssye yakalanmazdim haa simdide sey dersiniz "ama sinav salonunda polisLER var hocalar var YAA birak oyle birsey yok.. bi kere su yanlisi duzsltelim sinifta 1 kere bile polis gormedim sadece 2tane hoca var onlarda camdan disari izliyor ve hic dikkatli degiller yapmak icin yapiyorlar yani siki denetim yok... ha aklima bisey geldi benim kimligime bile 5 saniye bakip gecti siniftaki hoca ee o zaman ben baskasini getiriririm boyle iyi liseye giden bununda denetimi yok yani denetim SIFIR arkadaslar tavsiye degil ama cekmek isterseniz pasalar gibi cekersiniz hemde su tr ortaminda sakin inanmayin merkezi sinavlarda kopya cekmek zor diye hicde zor degil... ne yazikki



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
3 ay
Yarbay

anneni babanı dayını halanı teyzeni seçemezsin ama kayınpederini seçebilirsin. keşke zengin bir kayınpeder bulsalardı. olay buralara gelmezdi.




Bu mesajda bahsedilenler: @anilk.34
O
3 ay
Yarbay

doğru söylüyorsun sınav salonunda polis olmaz. böyle bir görev ve yetkileri de yok. hatta bu sınavda öğretmenler görevli olmak istemediklerinden bir çok sınav yerinde memurlara falan görev vermişler. bazı salonlarda sadece bir görevli varmış. bunlar duyum tabi. ne kadar doğru bilemem. ama görevlinin de üst düzey yetenekleri yokki kopya çekecek öğrenciyi farketsin. elamanlar kendileri yakalanmış.




Bu mesajda bahsedilenler: @caganEroglucgn1078
E
3 ay
Yüzbaşı

bende böyle düşünüyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @VaporWave
D
3 ay
Yarbay

iddia değil gerçektir... resmen itiraf etseler bile yaKalayacak mı sanıyorsunuz... haberdeki susturmak için...




M
3 ay
Teğmen

Ben olsam yakalanmazdım.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

B
3 ay
Çavuş

Hocam bu nasıl bir kindir Bana sorarsan asıl sövülmesi gereken diploma puanı adı altında yapılan hak yeme organizasyonudur.




Bu mesajda bahsedilenler: @joven
J
3 ay
Yarbay

Şerefsize madalyamı takalım.Hayat mücadeledir kimse oturup hayıflanmasın.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.