Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
223
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yine bir Messenger ve pin sorusu, bunu daha 2 gün önce öğrendim
M
geçen yıl
Er
Konu Sahibi

Evet bu konunun çokça ele alındığını görebiliyorum. Evet yazıları ve yorumları okumaya başladım. Hayır, bunun zaten cevaplanmış olup olmadığını görmek için hepsini inceleyecek kadar uzun yaşamayacağım.

Messenger'ı her kullanmak istediğinizde girmeniz gerekecek bir PIN ayarladıysanız?

Tabletim şimdi bir pin istiyor. 2 ayrı pin ayarlamam gerekiyor mu? Tek pin işe yarar mı? Her iki cihazdaki her şeyi görecek miyim?

Bilgisayarım/Opera tarayıcım (hayır, bilgisayardaki uygulamayı kullanmıyorum) henüz bir pin istemiyor. Diğer cihazlara pin koyarsam bilgisayar ve mobil cihazlardaki her şeyi görmeye devam edebilir miyim? (Farklı cihazlarda bilgi kaybıyla ilgili yorumlar gördüm, bu beni endişelendiriyor)

Microsoft'un bilgilerinde daha net olabileceğini düşünüyor muyum? Ah evet....

https://9apps.onl/

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m1inny -- 18 Mart 2024; 0:51:53 >


DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.