Arkadaşlar selamlar, Yılan hikayesine dönen kahve makinesi satın alma olayı yaşadım.Sizle de paylaşıp fikir almak istiyorum. Online olarak mediamarkt'tan Delonghi magnifica plus cihaz satın aldım.Cihaz teslim edilir edilmez kurduktan sonra arkasından baya bir miktarda su akıttı.Tüm bu süreci neyse ki video ile kayıt altına aldım.Mediamarkt ile görüştüm servise vermeniz gerekiyor denildi.Aslında kusurlu ürün kapsamında anında değişim yapmaları gerekiyor.Sonrasında 20 gün kadar servisten dönüş olmasını bekledim. Pazar günü ürünün geldiğini söylediler ve mağazan almaya gittim.Şarşırtıcı şekilde ürün bir üst model ile değiştirilmiş delonghi eletta export olarak gönderilmiş. Ancak hikaye burada bitmedi.Az önce kutuyu açtım ve ürünün yan panelinin soketlerinden kırık oldugunu fark ettim.Ücretini ödediğim ürünü 1 aydır kullanamıyorum.Şuan kafama takılan kısım bu ürünü de garantiye gönderirsem ilk aldığım ürün mü gönderilir yoksa bu üst model mi gönderilir? Bu konuyu araştırdım ancak bir cevap bulamadım.Siz ne dersiniz ? Siz olsanız ne yapardınız ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Yılan hikayesine dönen kahve makinesi satın alma olayı yaşadım.Sizle de paylaşıp fikir almak istiyorum. Online olarak mediamarkt'tan Delonghi magnifica plus cihaz satın aldım.Cihaz teslim edilir edilmez kurduktan sonra arkasından baya bir miktarda su akıttı.Tüm bu süreci neyse ki video ile kayıt altına aldım.Mediamarkt ile görüştüm servise vermeniz gerekiyor denildi.Aslında kusurlu ürün kapsamında anında değişim yapmaları gerekiyor.Sonrasında 20 gün kadar servisten dönüş olmasını bekledim. Pazar günü ürünün geldiğini söylediler ve mağazan almaya gittim.Şarşırtıcı şekilde ürün bir üst model ile değiştirilmiş delonghi eletta export olarak gönderilmiş. Ancak hikaye burada bitmedi.Az önce kutuyu açtım ve ürünün yan panelinin soketlerinden kırık oldugunu fark ettim.Ücretini ödediğim ürünü 1 aydır kullanamıyorum.Şuan kafama takılan kısım bu ürünü de garantiye gönderirsem ilk aldığım ürün mü gönderilir yoksa bu üst model mi gönderilir? Bu konuyu araştırdım ancak bir cevap bulamadım.Siz ne dersiniz ? Siz olsanız ne yapardınız ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.