Nedir arkadaşlar bu? Bir otohamam şubesinde yıkatıyorum devamlı. Her seferinde cilalı normal tartışması yapıyoruz. Tahminim wax içeren şampuanlardan birini tercih ediyorlar ama buna değer mi, farkı var mı gerçekten? Görüşlerinizi öğrenebilir miyim?
Ben metrodan 20 küsür tlye sonax cilalı şampuan aldım. Kaç lt. hatırlamıyorum. Geçen yaz aldım hala yarısı duruyor. Yazın haftada iki kez yıkarım. Yıkadıktan sonra fark olmasa oluyor. Pasta cila mı yaptırdınız diyen bile olmuştu. :)
Yıkamacınızın köpüğü ph nötr değilse cilalı cilasız farketmez her türlü altta ne koruma var bimiyorum ama sökecektir. Ph nötr korumaya zarar vermeyen köpükler var ama hangi yıkamacı 30 litresini 70-100 liraya aldığı dandik köpük varken o paraları verir alır bilmiyorum.
Kesinlikle haklısınız. Kendi yıkama imkanım yok. Mecbur Hamamda veya iş yerimin yanındaki otoparkta yıkatıyorum. Kendi uyguladığım 12 ay gider denilen fusso 12 bile 2-3 ay, 3-4 yıkamada gitti. Hayır kendi şampuanımızı götürsek de dalga geçerler.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle