Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
10
Cevap
763
Tıklama
2
Öne Çıkarma
YGS SOSYAL +30 NET İÇİN (GİRİN!)
K
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Gençler bir arkadaşım ygs sosyalden 31 net yapmış. Sorduğumda sadece coğrafya ve tarihten çıkmış soruları çözdüğünü ve onun 30 üzeri net için yeterli olacağını söyledi. Ben de katılıyorum.
TARİHte konu çalışılmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Bu seneki tarih hocam püf noktalarıyla özetleyerek bana özel anlattı. Notlarımı ileri ki zamanlarda paylaşabilirim. Bu sene bile 7 8 soru oradan geldi.Sonra direkt çıkmış sorulara girişeceğim.
COĞRAFYAda palme konu özetli ve karekök soru bankası bitirdim.Ama yeterli olduğunu söyleyemem. Nasıl çalışılacağıyla ilgili fikri olan paylaşırsa sevinirim.Ek olarak yine çıkmış sorulara girişeceğim.
FELSEFE İLE DİN' Deneme çözerek oturacağını düşünüyorum ama tavsiye verirseniz dikkate alırım...)
EDİT:Yanlış anlaşılmasın ama SOSYAL 40/40 için diye bir konu başlığı açılmış ve özetlenerek yazılmış. Emek verilmiş, uğraşılmış. Teşekkür ederim böyle bir paylaşım için.Okuyarak girdim ygs sınavına ama ne yazık ki 40/40 için yeterli olmadı. 14 net yaptım. O yüzden yeni başlık açma ihtiyacı duydum. Tavsiyeler için şimdiden teşekkür ederim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanılmıyor. -- 7 Ağustos 2017; 20:3:12 >

R
8 yıl
Çavuş

Tarih:Fazla konu çalışmaya gerek olmayan bir ders.1-2 kaynak yeterli olacaktır.Ben Limit ve Palme öneririm.Çıkmış sorular+deneme yapılırsa 15/15 yapılabilir(Geçen yıl YGS tarihten full yaptım bu taktikle).

Coğrafya:Tarihe oranla biraz daha konu çalışılması gereken bir ders.Palme konu özetli baya iyi bir kitap.Soru bankası olarak karekök fazla kasıntı bence Limit iyi kitap bu konuda tabi diğer kitapları çok bilmiyorum ama Evrensel İletişim ve Yayın Denizi de olabilir.Kesinlikle çıkmış sorular çözülmeli.Bol bol deneme çöz yapamadıklarının çözümlerini mutlaka öğren.YGS'de sorular çok zor olmaz genellikle.

Felsefe:Kelimelere iyi çalış.Soru bankası falan gereksiz direk çıkmış soru+deneme yaparak rahatça halledilir.Biraz daha bilgi ağırlıklı sormaya başladılar.

Din:Denemelerle halledilebilir.Bazen çok zor sorular sorabiliyorlar ona göre.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Güzel yazmışsınız, teşekkürler :)




Bu mesajda bahsedilenler: @rddgn
A
8 yıl
Yüzbaşı

SADECE ÇIKMIŞ SORULARI ÇÖZEREK SINAVA GİRMEK Mİ

31,25 YAPTIM BEN BAYA DA ÇALIŞTIM YANİ YAPMAK İÇİN KONULAR SÜREKLİ UNUTULUR NEYSE HAFİF ZOR Bİ DENEMEDE TARİHTEN 4-5 COĞRAFYADAN 4-5 YANLIŞ YAPINCA FARKINA VARIRSINIZ OTURUN ÖZELLİKLE COĞRAFYA DA KONUYA ABANIN TARİHİ COĞRAFYA YA GÖRE DAHA AZ KASIN

ŞU SADECE ÇIKMIŞ SORULARI ÇÖZEREK GİREREK SAÇMALIK TAMAMEN İYİ YAPANDA SALLAYIP TUTTURMUŞTUR ÇALIŞMADAN HİÇ BİRŞEY OLMAZ



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
G
8 yıl
Teğmen

Coğrafya için yavuz tuna mükemmel bence.Bir de bazı hocalara böyle kısa kısa harita videoları falan çekiyor onlar da yararlı oluyor.



K
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hocam ygs tarih öyle lys tarihleri gibi değil. Düpedüz yorum. Tarihten konu çalışmadım ama yetiştirebildiğim sürece her deneme de en az 30 yapıyorum. Coğrafya da ben de emek verdim ama cidden unutuluyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanılmıyor. -- 8 Ağustos 2017; 9:6:51 >


Bu mesajda bahsedilenler: @alüminyum sa
K
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yanlışlarımda genel olarak coğrafya ve felsefedeki bilgi soruları oluyor. Ha bi de dindeki bilinmeyen kavramlardan.




Bu mesajda bahsedilenler: @alüminyum sa
O
8 yıl
Teğmen

Hocam ben denemelrde 20 civari net yapiyorum sosyalde

Buyuk eksigim cografya hani is gorecek kolay-orta duzey soru bankasi onerebilir misiniz mf yim

Ya da dediginiz gibi sadece konu+cikmis sorulara mi calisayim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
8 yıl
Teğmen

Denemelerde 30 civarı yaparken gercek sınavda 36.25 yaptım coğrafya cok emek isteyen bir ders bence konu anlatım calış video izle hemen testleri çözme konu otursun din için ince notlardan son hafta çalış tarih direk test çöz bir kere konu çalışmadım felsefe de ezber ve test işi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
8 yıl
Binbaşı

50-60 tane sosyal denemesi al yapamadıgın soruları kes bi yere yapıştır zaten sosyalde gelecek sorular belli



K
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

up



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.