Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1153
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yetenek Sınavları Hk.
E
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Yetenek sinavlarina girecegim haftaya basliyor aklimda kalmasin ne olur ne olmaz sorayim dedim grafik tasarim icin universitelerin sinavlarina girecegim basvurularimi uni.lere yaptim ama tercih yapmamda gerek mi? Klavuzda ozek yetenek sinavlariyla alan okullarin bolumlerinin program kodlari yaziyor fakat bunlarin hangisini girdiysem gecerli kod girin uyarisi aliyorum. Bilgi verebilecek olan var mi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
12 yıl
Çavuş

Sınavla alıyorlarsa kodunu girerek yerleşebilirsin. Aksi takdirde okuldan ön kayıt yaptırıp öyle sınava girersin ve kayıt hakkı kazanırsan kayıt yaptırırsın. Yetenek sınavıyla alan bölümlere ösym genel yerleştirme yapmaz yani.



E
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Tercih yapma ekraninda kodu girince kabul etmiyor o yuzden sormustum kafamda kalmasin diye yoksa uni.lere sinava giris icin kayit yaptirdim sikinti yok o konuda.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
12 yıl
Yarbay

yetenek sınavlarına ösym yerleştirme yapmaz. okula gidersin,girersin kazanırsan sonuclarını üninin sitesinde veya okulun bi kısmına asarlar



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.