merhabalar.C ye Xp yi silerek win 7 kurdum. Temiz kurulum yaptığımı düşünüyorum.Ancak Bilgisayara çift tıklayıp açtığımda yerel disk c 39 görünüyor.boş alan 3.8 gb görünüyor. biraz daha bişeyler yüklersem disk gösterge çubuğu kırmızıya dönüyor ve alan az kaldı diyor.C nin içine giriyorum ne var yok dosyaları görünür hale getirerekten bakıyorum 17.6 gb dolu görünüyor.dolayısıyla yaklaşık 17-18 gb lik bir sıkıntı var. bildiğim ne varsa denedim sıkıntıyı çözemedim. bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.iyi forumlar.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Format atarken gelişmiş sürücü seçenekleri kısmından bütün disklerin üzerine gelip "SİL" şıkkını seç. Ekranda tek disk kalsın. Daha sonra C - D şeklinde boyutlarına ayır ve birincil diske w7 kur
C yi biçimlendirmeden win7 kurduysanız xp artık dosyalarını muhafaza etmiş olabilir , veya win7 için yedekleme yapmış olabilirsin varsa yedekleme dosyalarını silin ayrıca sistem geri yüklemeyide bi kapatın olmazsa tekrar format atarsınız tabi c yi biçimlendirip o şekilde
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.