Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
12
Cevap
227
Tıklama
0
Öne Çıkarma
YENİ SES KARTI NE ALMALI
E
21 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

arkadaslar ben MSI KT4 anakart sahibi olaraktan o/b bir ses kartım var ancak ses kalitesinden memnun değilim. hem az ses geliyor hem de bass larda falan problem yaratıyor. yeni bir ses kartı almak istiyorum ama daha önceki anakartımda da pek memnun kalmadığım creative vibra 128 konusunda kararsız kaldıma acaba bu anakartta bu ses kartını yani crea. vibrayı kullanan var mı ve memnun mu yoksa bana bu seviyelerde (5.1 lerden falan değil malum pahalı :p )hangi kartı tavsiye edersiniz?
NOT : müzik setinden ses alıyorum.... Hoparlörlerim SONY...



C
21 yıl
Yarbay

Vibra yerine zoltrix 5.1 alabilirsin. Fiyatıda 25milyon filan.



E
21 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

peki 5.1 ses kartı alırsam malum bende 2 hoparlör var,fark yaratıyor mu yani boşta giriş falan kalıcak ya o manada soruyorum ses olarak tam performans alabilir miyiz yani 5.1 ses sistemimiz olmadan?



N
21 yıl
Yüzbaşı

Cherokee +1

O fiyata alınabilecek en iyi ses kartı...



E
21 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

yok mu arkadaslar baska tavsiyesi olan



G
21 yıl
Binbaşı

zoltrix



C
21 yıl
Yarbay

<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by eozen81</i>
<br />peki 5.1 ses kartı alırsam malum bende 2 hoparlör var,fark yaratıyor mu yani boşta giriş falan kalıcak ya o manada soruyorum ses olarak tam performans alabilir miyiz yani 5.1 ses sistemimiz olmadan?
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Hiç bir sorun çıkmaz. Bu ses kartında stereo, 2+1, 4+1, 5.1 ses sistemlerini kullanabilirsin.



E
21 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

walla cherokee senin bu tavsiyelerin doğrultusunda bunu alıyorum bak hem birşey daha sorucam bunu alırsam yani zoltrix 5.1 i, ilerde creative 5.1 5600 aldım diyelim bu kartla hoparlör markası farklı olacağından bir problem olur mu? ya da kalite açısından?



G
21 yıl
Binbaşı

zoltrix 5.1



C
21 yıl
Yarbay

Dedim ya 5.1 sistemleri bu ses kartında kullanabilirsin. Ama bağzı 5.1 modeller va( Ör: jazz) bunların girişleri farklı oluyo. Ama zaten böyle sistemlerin yanında ses kartıda veriyolar.



P
21 yıl
Yüzbaşı

5.1 al bence fiyatıda fena dilll...



N
21 yıl
Yüzbaşı

Biraz para ayırabilirsen bence Hercules Fortissimo III 7.1 seçeneğinide düşünebilirsin...

Kart hakkında ayrıntılar için link;

http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=4780216



C
21 yıl
Teğmen

Selam arkadaş. Ben bir hafta kadar önce zoltrix nightingale pro 6 ses kartı aldım. Kart 5+1 ve fiyatı sadece 30 milyon civarında. Kurulumu çok kolay. Xp sürücüleri var. Konnektörleri altın kaplama. Ayrıca optik giriş çıkış için ayrı bir elemanı daha var. Son derece memnunum. Hoparlörün 2+1 hoparlörse bile rahatça kullanabilirsin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.