Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
463
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yeni ServeR sorusu ...
E
16 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaslar , Grim Batol e girme sırasının artık cekılmez olusu , cok fazla server offlineların olması ve lag olaylarının artısı dolayısıyla büyük ihtimalle guildce free migrate olayını degerlendiricez.Simdi , 2 tane Secenek var , biri Shattared Halls ve digeri Burning Steps. Shattered Halls Vindication Bg sinde sanırım ve Burning Stepps te nightfall da ( emin degilim ) .. simdi bu serverlarda Horde ALLy oranı ( sayıları ) nasıl .. Pve de mesela üst düzey guildler var mı.. AH durumu nasıl .. Pvp durumu nasıldır mesela buralarda . BG sırası cok mu bekleriz? Arenalarda durum nasıl ? Bg lerde aLLy ler mı cok yener hordeler mi ? :P ve en önemlisi ; ping durumu nasılDıR ? buralarda oynayan arkadaslar veya bilgisi olanlar bizlerle paylasırsa cok seviniriz .. simdiden tesekkürler..



A
16 yıl
Binbaşı

söylediğin serverlarda hiç oynayan yok demekki tehlike

o kadar pasif yane


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
16 yıl
Yarbay

free migrate açılan serverların hepsi terkedilmiş oluyor güzel bir servera free migrate açılmaz adamlar para kazanıyor sonuçta migrateden


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
16 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

burning steppes in BG si filan hosuma gitti. zaten bizde tenha server aramıoz mu daha ne :P



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.