Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
344
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yeni ram sorunu
E
17 yıl (60 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar 2 gün önce pcde çalışırken kapandı ve tekrar açma tuşuna bastığımda açıldı fakat hiç bişe çıkmadan 10 saniyen sonra kapandı. Sorunun ramde olduğunu tespit ettim ve yeni ram taktım. daha önceden DDR400 512 MB olan rami DDR400 1024 MB ile değiştirdim. ve bilgisayar sorunsuz çalıştı fakat devamlı pc kapanıp mavi ekran çıkıyor. reset atıyorum. Sizce yeni taktığım ram bozuk olabilir mi ? yada yeni taktığım için mavi ekran çıkıp ram adapte mi oluyor ? ne yapmam gerek yardım edin?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



E
17 yıl (2216 mesaj)
Binbaşı

Şu şekilde yardımcı olabilirim sistemini stabil şekilde baştan kurup denermisin eğer aynı sorunu alıyorsan sorun ram dedir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
17 yıl (6316 mesaj)
Binbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: Extinet_DeviL

Şu şekilde yardımcı olabilirim sistemini stabil şekilde baştan kurup denermisin eğer aynı sorunu alıyorsan sorun ram dedir.



evet aynı zamanda mavi ekranı hatasını sabitleyip hata kodunu yazarsan tam olarak cevap alabileceksin



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.