Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
693
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Yeni Nesil Denemeler
W
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Burada aldığınız,çözdüğünüz yeni nesil soruları olan denemeleri paylaşabiliriz. Ben arayıp duruyorum forumda ama illa herkes aramıştır. En azından düzenli bir şekilde burada toplamış oluruz.



hocam ben altın karma tyt 10 deneme diye bir şey aldım. içinde 10 farklı yayının denemesi var. şimdi bunlardan en az 5 tanesi çöp. fdd yayınları falan var içinde ygs tarzı hiç...
Yoruma Git
Yorumun Devamı iyi birisiydim - 5 yıl +4
W
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Yukarııı



İ
5 yıl
Yüzbaşı

hocam ben altın karma tyt 10 deneme diye bir şey aldım. içinde 10 farklı yayının denemesi var. şimdi bunlardan en az 5 tanesi çöp. fdd yayınları falan var içinde ygs tarzı hiç tyt ile ilgisi yok. ama 4-5 tane gerçekten güzel gözüken deneme de var. çözüm 3d , kartezyen (şaşırtıcı bir şekilde iyi gözüküyor) , limit vb çok iyi gözüküyor. bir bakın isterseniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
5 yıl
Er
Konu Sahibi

kartezyen, limit ve 3d'yi çözdünüz mü? TYT havası var mı? O işlemlerle boğan sorular yerine mantık ağırlıklı sorular var mı? Fen için de aynı şekilde.




Bu mesajda bahsedilenler: @iyi birisiydim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.