Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
273
Tıklama
0
Öne Çıkarma
yeni modem yardım
C
4 ay
Binbaşı
Konu Sahibi

kaç yıldır ttnetin verdiği modemi kullanıyorum ama wifisi aşırı dandik yeni bir modem alsam kabloları takıp net bağlantısı sağlayabilirmiyim hemen ? yoksa bir ton kurulum şifre falan uğraştırır mı illaki.



E
4 ay
Binbaşı

Merhaba Forumdaş, Hayır uğraştırmaz ihtiyacın olan ttnet'in verdiği kullanıcı adı @ttnet'li ve şifre sadece. TTNet'te nasıl oluyor ama benim kullandığım diğer ISS firmaları SMS ile atıyordu...

Yeni modemde yapacakların;

1 - Yeni modemle bağlantı kurmak: Modemin arkasında fabrika WiFi şifresi olur, onunla bağlanırsın (veya doğrudan ethernet kablosunu takarsın)

2 - Yeni modemin arayüzüne giriş: Yine kullanım kılavuzunda da yazar 192. ile başlayan bir adres olur, onu tarayıcına yazarsın... Modem arayüz şifresini girersin.

3 - Kurulum adımları: Zaten ilk kurulum ekranlarında hali hazırda Türkiye'ye göre yapılandırılmış ayarlar olur. Sen o kullanıcı adı / şifreyi düzgün gir yeter.

4 - Diğer ayarlar: Diğer geri kalan kurulum adımlarında, örneğin varsayılan WiFi şifresini değiştirirsin, modem arayüzünün şifresini değiştirirsin, sana kalmış kurcalaması.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.