Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
30
Cevap
38611
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: YENİ KASA İLK--BMW 3.20D MODERN LİNE 2012 (2. sayfa)
E
15 yıl (734 mesaj)
Yüzbaşı

Bu ötv güncellemelerinden sonra 120 tl iyi bir tahmin bana göre. Hele bu şekilde ahşap kaplamalı, deri koltuk gibi modelleri en azından 60.000 euro yu bulur. Eski-2011 bmw 320d ye fiyat çıkarttırmıştım 53k euro demişlerdi. ön-arka park sensörü-17inch jant-bi xenon far-tv gibi eklentiler ekletmiştim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
15 yıl (2214 mesaj)
Binbaşı

Bir zamanlar 520d sattıkları fiyata 320d satacaklar desenize. Vay anasını be...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
15 yıl (734 mesaj)
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Acer 3820TG

Bir zamanlar 520d sattıkları fiyata 320d satacaklar desenize. Vay anasını be...

Yine belki 16 inch jantlı, xenon olmayan far, orta konsol ekransız v.b. bir 2012 3 serisi diesel getirirlerse ve de işte ötv nin yarısı bizden, şukarı bizden diye kampanya yaparlarsa o zaman yine 120tl lik fiyata belki alınabilir ama dediğim gibi euro olmuş 2.4 (en son baktığım) 48k euro olsa 115 bin tl para yapar. Hele hele bu orta konsoldaki ahşap kaplama, deri koltuklara en azından 2000-3000 euro artı kdv isterler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
15 yıl (136 mesaj)
Teğmen

aracı borusan'da gittik inceledik, kesinlikle mükemmel. gerek performans açısından gerek tasarım ve kalite açısından 2011 ve öncesi 3 serisinden çok öte bir araç olmuş.

ayrıca aracın boş haliyle bile gayet donanımlı olması, muadillerinden olan mercedes c180'in çok önünde olduğunu da gösteriyor (önce ki gün de 2012 mercedes c180 amg'yi denedim ve kesinlikle bmw mercedesten çok daha iyi)

son ötv zammından (!) sonra şişen/kabaran (absürt) fiyatlarla birlikte eşdeğeri olan mercedes c180 amg ile aralarında pek fazla bir fiyat farkı bulunmadığından alacak olan arkadaşlar için kesinlikle tavsiye ettiğim araçtır 2012 bmw 3.20d modern line/sport line.



S
15 yıl (4050 mesaj)
Yarbay

Araba bırak beni gideyim diyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
I
15 yıl (1743 mesaj)
Binbaşı

Su BMW'yi her gordugumde hala donup bakarim, ama niyeyse ayni duyguyu baska hic bir 3 serisi icin yasamadim, bunda da yasayacagimi sanmiyorum..

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
15 yıl (955 mesaj)
Yüzbaşı

F30 serisinin 2. test sürüşünü 320 d modeli ile yaptım. Test aracı 1500 km ye gelmişti. İlk test sürüşündeki heyecan geçtiği için daha dikkatli inceleme imkanı buldum. Araçta hoşuma gitmeyen iki konu oldu.
Biraz bozuk bir yolda içeriden takır tukur sesler gelmeye başlamış bile. Neden olduğunu sorduğumda aracı hor kullandılar gibi hiç de inandırıcı olmayan cevap geldi.
İkincisi ise aracın içerisine motor sesi ve yoldaki sesler bayağı geliyor. Ses izolasyonu zayıf gibi geldi.

Test sürüşü yapacak arkadaşlar bu iki konuya odaklanırsa onlarda göreceklerdir....


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
15 yıl (99 mesaj)
Çavuş

Bende mercedes c180 cgi var. Bende baktım araca iç malzeme kalitesi bir bmw ye halen yakışmıyor, işçilik detayları zayıf bayide bulunduğum sırada aracı test eden herkes aracın içeri çok fazla yol ve motor sesi aldığını söylüyordu. Dolayısıyla alacak arkadaşların bencede bu izalasyon konusuna dikkat etmeleri gerekiyor. Ayrıca ben mercedesimi değişmem. Özellikle makyajlı c180'le yeni bmw 3.20 d arasında bariz kalite farklılıkları var. Birde arkadaşlar bu bmw konsoldaki ekran olayına geç geçtiği için ben içine oturduğumda hani eee dedim zaten ekran hepsinde var artık. Bir fark koyamamış gibi...



U
15 yıl (3253 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: djstardust

ön

< Resime gitmek için tıklayın >

güzel duruyor, oldukca sert ve haşin


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
15 yıl (3037 mesaj)
Yarbay

G
15 yıl (1280 mesaj)
Binbaşı

Ben bu f30 kasanın böbreklere doğru incelerek uzanan far tasarımını hiç beğenemedim.Çok duygusuz bir tasarım olmuş.Hele ki zenon ve angel farsız olan beyaz test aracı önden şapşal gibi bakıyordu.Birde mümkünse artık şu araçları, koskoca bmw firması 16 inc jantla falan vermesin insanlara





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gh912 -- 9 Mart 2012; 16:25:44 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.