Arkadaşlar Yeni ipad3 te klasör yapmak için ikonların üzerine tıklıyorum fakat ikonlar bir türlü titremiyor ve bu sebepten ötürü bir türlü klasör oluşturamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
cihazı sıfır aldım paketi açtım işte normal ipad iphone ayarları dil saat gibi sonra ya üzerine geliyoruz bas bas kardeşim bişi olmuyor ilk defa ipad kullanıyorum ama iphone senelerdir her modelini acaba şunada basıcan bunuda yapıcan gibi bişimi var yok ama dediğinizi deneyeceğim
Kapatıp tekrar açıp denediniz değil mi ? Olmadı klasik yöntem olan restore yapın zaten alet yeni alınmış sanırım yedeklenecek birşeyiniz yoktur herhalde.
Yeni ipad3 te klasör yapmak için ikonların üzerine tıklıyorum fakat ikonlar bir türlü titremiyor ve bu sebepten ötürü bir türlü klasör oluşturamıyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canyener -- 14 Haziran 2012; 9:47:43 >