Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
962
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yeni Humble Indie Bundle'ın Oyunları Oldukça İyi!
Şehir : #İstanbul
Q
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



     Bildiğiniz üzere Humble Indie Bundle adı altında başlatılan etkinlikte oyuncular hem oyun satın alıyor, hem de bağımsız yapımcılara ve bağış kurumlarına bağışta bulunuyorlar. Bu kampanyanın beşincisi, gün itibariyle sunuldu.
 
     Humble Indie Bundle bu kez karşımıza daha sağlam yapımlarla çıkıyor. Paketin normal içeriğinde Psychonauts, Limbo, Amnesia: The Dark Descent ve Superbrothers: Sword & Sorcery EP bulunurken, ortalamanı üstünde fiyat ödeyen kullanıcılar bir de Bastion'a erişebiliyorlar. Bu oyunların yaratıcı soundtrackler de oyunlarla birlikte ücretsiz
 
     Sizleri daha fazla oyalamayalım. Bu müthiş oyunları istediğiniz fiyata http://buradan satın alabilirsiniz. Şimdiden iyi oyunlar!




A
12 yıl
Yüzbaşı

Gerçekten çok güzel bir paket olmuş bu sefer. Bu kadar ucuza, bu harika oyunları kaçırmak aptallık olur.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasdaszaxd -- 1 Haziran 2012; 0:22:13 >

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

V
12 yıl
Çavuş

Sadece Bastion için bile alınır. Yanına Limbo, Psychonauts ve Amnesia'yı da ekleyince kaçırılmaması gereken bir paket çıkıyor ortaya. Soundtrack'ler de çerezi.



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.