Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
2968
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yeni Grid ve Operation Flashpoint Oyunları Yolda
Şehir : #Adana
B
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


 
     Codemasters'tan Jamie Macdonald Develop'a yaptığı açıklamada gelecek planları ve geliştirme aşamasında olan oyunları ile ilgili bilgiler verdi.
    
      Şu an Southam stüdyolarında Race Driver: Grid'i geliştirdiklerini söyleyen Macdonald, Birmingham stüdyolarında ise Eylül ayında piyasaya çıkaracakları F1 oyununun yapımına devam ettiklerini belirtti.

     Bunun yanı sıra Black'in yapımcısının proje lideri olduğu Bodycount'ın ise Guildford stüdyolarında yoğun bir biçimde hazırlandığını belirten yetkili, Southam stüdyolarının Grid'in yanın sıra Dirt ve Operation Flashpoint serilerinin devamı için çalışmalarına devam ettiğini söyledi.
 
     Umarız hatalarla dolu son Operation Flashpoint oyunundan sonra bu seri üzerinde daha fazla dururlar. Ayrıca Grid veya Dirt'in Gran Turismo ve Forza Motorsport gibi oyunların yanında dikkat çekebilmesi için daha iyi olmaları şart.
 



S
14 yıl
Yarbay

flaspoint 2 si neydiki 3 ü ne olsun ama grid 2 güzel olcaak



O
14 yıl
Yarbay

Umarım ilk Flashpoint gibi sağlam bir savaş simulasyonu ile gelirler..



J
14 yıl
Yarbay

Grid mi?! İşte buuu





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 26 Temmuz 2010; 19:42:24 >

P
14 yıl
Yarbay

GRID 2 çıksın daha ne isterim.



E
14 yıl
Yüzbaşı

Tek istediğim şu Grid'in kontrollerinin biraz gerçekçi olması.



D
14 yıl
Yarbay

Dragon Rising oyun çıkmadan önce anlattıkları kadar aşmış bir oyun değildi, simulasyon derken düşünebileceğiniz bir oyundu hatta. Umarım üzerinde çalıştıkları yeni oyunda daha iyi iş yaparlar.



L
14 yıl
Yüzbaşı

codemaster firmasının bence kendisini biraz aşması lazım .zira Dammetin yani lanet oyunu'nu hatırlıçaksınız o ne berbat grafiklerdi öle.tek yapabildikleri yarış türü oyunları Dirt buna eniyi örnek olsa gerek...



T
13 yıl
Yarbay

Grid 2 'yi bekliyorum. Çok gerçekçi bir sürüş deneyimi yaşatıyor



-
13 yıl
Yüzbaşı

GRID 2 çıksın ortada Shift 2 falan kalmaz


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
13 yıl
Yarbay

Grid 2 is loading ..........



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.