Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6684
Cevap
479348
Tıklama
13
Öne Çıkarma
Cevap: Yeni daikin kombi (Yüksek Modülasyon Oranı 1/8 ) (335. sayfa)
K
5 ay
Yüzbaşı

Merhaba çözüldü mü sorun? Bende aynı sorun vardı servis geldi genleşme tankı su dolmuş hava pompası ile boşalttı suyu basınç artmıyor ve alttan su akıtmıyor artık.




Bu mesajda bahsedilenler: @MuratGermiyanoğlu HY833
U
2 ay
Yüzbaşı

Bu lanet kombi, (NDJ 28kw) E1 64 hatası verdi şimdi de.

Kırıp atacağım vallahi. Aldığım günden beri 3-5 parçası değişti, her sene en az 5 kere servis geliyor. Yapamıyorsanız bırakın bu işi kardeşim. Şu Japonlar da dünya kadar şikayet var, görmüyorlar mı?



İ
2 ay
Teğmen

2018de aldım ben 1 defa servis çağırdım onuda ilk yıl fişini çekmiştim çekmemek gerekiyormuş sezon açıldığında çalışmamıştı servis geldi çalıştırdı gitti bir dahada servis felan çağırmadım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
2 ay
Yüzbaşı

İşte bütün sorun bu: Bana arızalı ürün sattılar ve arkasında durmadılar. Sıfır kombinin ilk yılında neredeyse ciddi parçaları değişti. Koskoca Daikin bir değişim yapamaz mıydı? Ben de bilinçli tüketici olmaya çalışıyorum, inanın belki elli kişiye Daikin kombi aldırmadım. Ayrıca benim gibi sorun yaşayan ciddi bir topluluk oluşmuş. Her platformda yaşadığım sorunu, başıma geleni anlatıyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @İnterStyle
İ
2 ay
Teğmen

Haklısınız elektronik birazda şans işi kimin cihazı hiç bozulmaz kimide aldığı günden itibaren sürekli servisle uğraşır



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.