Merhabalar 6 ay önce askere gitmeden internetimi kapatmıştım şuan geldim ve ortalık acayip karışmış benim kafam da karıştı, bulunduğum yerde sadece ttnet ve adsl var sizce hangi pakete abonelik açtırmalıyım akn kalktı diyorlar ama 50 75 gb vs. kotalar hala görünüyor bu kotalar dolunca ne oluyor biri aydınlatabilir mi?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
ben netspeed kullanıyorum turknetten geçtim binkat daha iyiler kesinlikle netspeed e geç 1 yıl sabit fiyat garantisi var hiç olmazsa raahhut yok birşey yok
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.