Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
310
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yazılıma başlama tavsiye
S
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar yazılıma başlamak istiyorum ama nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum yazılım dilleri felan varmış hangisi daha kolaydır başlamak için tavsiyeleriniz felan varsa söylermisiniz



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Y
2 yıl
Yüzbaşı

Üniv de bilgisayar müh giriş dersleri algoritma dersleri ile başlanır C / C++ eğitimi ile devam eder. Bazı üniv lerde öğretilen dil değişmektedir, Python C# dilleri de gösterilmektedir. Siz nereden başlamak isterseniz birini seçin. Fakat öncelikle algoritma nedir. Algoritma soruları ile başlamanızı tavsiye ederim. Bu arada bu konula ilgili bir sürü video yazı paylaşıldı. Bu temel sorunun cevabını veren bir çok kaynak bulabilirsiniz.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

O
2 yıl
Çavuş

Merhaba, Youtube veya Udemy'den temel algoritma ve programlama dersini alarak başlangıç yapabilirsiniz. İleride bir programlama dilini seçmek ise tamamen hangi alana yönelmek istediğinize bağlı. Zira yazılım çok geniş bir yelpaze oyun programalama, android geliştirici, ios geliştirici, veri bilimi, yapay zeka, web programlama vs... Örneğin ben Android alanına yönelmek istedim bu alanda en çok kullanılan programlama dilleri Java ve Kotlin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.