Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
311
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yavru köpek ısırması yardim !!!!!
Z
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba
Bugün oğlumu komsumuzun yavru köpegi oynarken ısırmış. Köpegin ilk asilari yapılmış kuduz asisinin daha zamani gelmediği için yapılmamış. İsirdigi yer ufak ama etrafi sismiş hemen sabunlu suyla yikadim desinfekte etim ama tedirginim. Korkmalimiyim? Yarin hastaneye gotursemmiki ? Bu gece uyuyamicam heralde 😔



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
5 yıl
Yüzbaşı

Isırık boyutu buyuk anladigim kadariyla, hastaneye gitmekte fayda var tabii ki... Gerci 23 saat gecmis mesaj uzerinden, ne oldu acaba sonuc, onemli bir sey yoktur ins?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

L
5 yıl
Binbaşı

Geçmiş olsun öncelikle muhtemelen yavru olduğu için oynarken ağzının ayarını tutturamamıştır, kedilerde köpekler de yavruyken bunu ayarlayamıyorlar. Sahipliyse hasta olacağını sanmıyorum açıkçası içinizi ferah tutun ama gene de bir dr. a gösterebilirsiniz



B
5 yıl
Teğmen

Yavru köpekler diş kaşıntısından dolayı ıssırabilir o yüzden çocukları köpekle yalnız bırakmayın, komşunuza da söyleyin diş kaşıntısının geçmesi için köpek oyuncakları alsın.

Çocuğa gelirsek, tavsiyem böyle durumlar da önce su ile siz temizleyin ve vakit geçmedem bir doktora götürün. Neyse artık vakit geçmiş ama siz yine de bir doktora gösterin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.