arkadaslar ben 2mbit snirsiz kulaniyorum ama 15-25kbs ile dl ediyor yani r a p i d gibi sitelerde bile 15-25k ile dl yaparken torrentte direk 210k ile dl ediyor flashget i indirdim ama bi fayda vermedi. suan 7-9 la indiriyor. bu aralar baglantilarda sorun var ama benim cok uzun zamandir boyle bi sorunum var :( virus yok format falan denedim deyismesi dns ayarlarimlada alakali deyin neden boyle yav ?? yardim ve oneri bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan66 -- 28 Ağustos 2009; 12:54:58 >
internete giriyorum ama dosya cok yavas iniyor nerdeyse indiremiyorum. torrentte hic bi sorun yok full speed ama normal internet oyle deyil min speed gibi.
sanirim soyle bi sorunum var. modem problemli torrent dedigin cok fazla noktadan gelen veri ve bu yuzden cok hizli iniyor. normal indirme siteleri saglam olsada tek baglanti noktasi sanirim benim baglanti noktalarimda sorun var ve yavas veri geliyor... bende anlamadigimdan soruyorum ne yapmaliyim?
virus yok format falan denedim deyismesi dns ayarlarimlada alakali deyin neden boyle yav ?? yardim ve oneri bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan66 -- 28 Ağustos 2009; 12:54:58 >