Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
644
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yatay Geçiş Sorunu
S
9 yıl (421 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar ben yatay geçiş aracılığıyla aynı bölümü başka bir üniversitede okumak istiyorum ama bunu gerçekleştiremiyorum.Yarı dönemde Merkezi yatay geçiş hakkından yararlanmak istedim.Puanım istediğim üniversitenin gerekli gördüğünden 30-40 puan daha iyi.Aynı şekilde geçiş yapmak istediğim üniversitenin taban sıralamasından 4 bin daha iyi sıralama yaptım.Üniversite yarı yılda merkezi geçiş hakkı tanımıştı ancak benim bölümüm için kontenjan açmadılar.Sene sonu açacaklarını da hiç sanmıyorum.Sırf bu yüzden ygs için para yatırmak zorunda kaldım ancak ne o stresi tekrardan yaşamak ne de tekrardan birinci sınıftan başlamak istemiyorum.Bu konuda benim yapabileceğim bir şey var mı?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



M
9 yıl (547 mesaj)
Onbaşı

Sene sonu açacaklarini sanmiyorum yazmissin ama tum universiteler butun bolumleri icin yaz doneminde %30 kontenjan acmak zorunda diye biliyorum.Agustos gibi baslar basvurulari..Yani yatay gecisle gecersin kesin kafana takma onu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
9 yıl (1564 mesaj)
Yüzbaşı

Çoğu üniversite bahar döneminde myp ile yatay geçiş başvurusu kabul etmiyor. Güz dönemini bekleyebilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.