Arkadaslar son kez bir sorum daha olacak. Uludag universitesi tip fakultesi 1. Sinifa basladim. Yildirim beyazita gecis yapmak istiyorum. Oss puanim 484. Yildirim beyazit universitesinin bu yil yatay gecis yapanlarin puanlarina baktigimda o civarda zaten. Benim bu yil universitede yil sonu puanimin en az 93 olmasini istiyorum. Sizce bu zor bir sey mi yoksa yapilir mi bilgilendirir misiniz acaba?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >