Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
409
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yaş Mama - Kuru Mama
G
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Kedim 2 aylık British, eve getirdiğim andan itibaren hiç kuru mama yemiyor. Yaş mamayı yiyor Royal Canin Baby Çat mom veriyordum. İçine orijen koydum yaşı yiyip kuruyu bıraktı, ND kitten koydum yine ayıkladı. Royal Canin Kuru koydum yine ayıklayıp sadece yaşı yiyor. Arada yaş ile kuru mama tanelerini ağzına aldığında kırarken biraz zorlanıyor kırılanlar da ağzından düşürüyor genelde. Acaba Royal canin bağımlılık mı yapar diye ND yaş kitten konserve mama aldım o biraz daha taneli macun gibi değil onu da yedi Animonda Baby yaş mama koydum onu da yedi ama her halükarda kuru mamayı yemiyor aç bıraksam da kokluyor kuru mamayı ve kafa çeviriyor. Ne yapmalıyım? Teşekkürler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
3 yıl
Teğmen

Büyük sıkıntı çok ilginç kuru mamayı tercih ediyor yaş yemiyor benim kedi enteresan süt dişleriyle ilgili olabilir mi ,bu arada diş problemiyse ateşinide kontrol etseniz.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.