Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1746
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yaş; 22, Kilo; 60 Boy; 1.80
M
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,

Oldukça zayıfım, vücut olayına yeni başlıyorum. Tam teçhizatlı bir salona yazıldım ama çalışma ve yeme programı verebilecek biri yok.
Bu konu da yardımcı olabilir misiniz? Hafta da kaç gün, kaç saat çalışmalı? Nasıl, Neler yemeli? Neyle, Nasıl çalışmalıyım? Salonda, yarı-olimpik havuzda yüzme imkanım da var.

Tavsiyelerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler.

Not: Amacım aşırı bir vücut elde etmek değil, spor yapmak yapmışken de düzgün bir vücuda erişmek bu yüzden protein tozu vs. kullanmayı düşünmüyorum ama hızlı sonuç elde edilir vs. diyorsanız, dikkate alırım.



B
12 yıl
Teğmen

benimde yaş 18, kilo 65, boy 1.80. 4 ay önce spora başladım. Başladığımda 60 kilo idim. Düşün gelişmeyi. Herhangi bir protein tozu almadım. Bu çok mu. Tabiki de değil. Hedef 75 kilo.bu iş sabır istiyor abicim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

B
12 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: matrix_0011

?

abicim spor salonuna gidiyorsan, oradaki hoca sana program yapar. Yeme işine gelince, et türü vb. Yiyecekleri daha fazla tüketmen gerekiyor. Protein tozu kullanman hızlı gelişmene yardımcı olabilir. Ama belli bir süre sonra vücutta sarkmaya yol açar. Ve de o tür şeylerin içine neler katıldığı belli değil. Hızlı olan herşey vücuda zarar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.