arkadaslar ben suan lvl8 deyım ama oraya kadar kasmak benı cok yordu sebebı oyunumda cok lag var devamlıoolarak hemde hıc kesılmıyo rahatca oynayamıyorum bu nedendır acep
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Görev yapmıyorsundur büyük ihtimal. Bu nedenle de zor ex kazanırsın...Görevleri yapmanı tavsiye ederim. Görevlerin türkçe açıklamaları forumda üst konu olarak mavcut
işletim sistemini bilmiyorum ama knight online adam gibi ancak 512 ram de çalışır. 512 ram da bile kasma olabilir. eğer çok program yüklü ise. makinana uzun zamandır format atmadıysan bi de format at. benim karşılaştığım bi durumu daha söleyem: virüsler. virüsler ve trojanlar da çok yavaşlatıyo oyunu. hatta oyundan düşmene bile sebep oluyo. başka sorun olursa özel mesaj at.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.