Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
63
Tıklama
0
Öne Çıkarma
YARDIM ! Hazır Sitem Hk.
J
geçen ay
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. 1-2 gün içerisinde hazır sistem bi pc almayı düşünüyorum bütçem 26-27k civarı fakat uzun zamandır bu işlerden uzak kaldığım için araştırmalarım sonucu baya kararsız kaldım . Aklıma sizlerden fikir almak geldi.




Mesela bulduğum 1-2 pc var fakat bunlar nasıldır parasına değer mi ? ekran kartı iş yapar mı ? yoksa bu fiyata daha iyi şunu alabilirsin diye önerebileceğiniz bi sistem var mı ?
Aynı zamanda uygun fiyatlı bi monitörde alacağım onun önerisinide yapabilirsiniz.
Vakit ayırıp yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim .
https://www.vatanbilgisayar.com/exper-xera-xc136-intel-core-i5-13400f-2-5-ghz-16-gb-512-gb-ssd-8-gb-nvidia-rtx4060-freedos.html



R
geçen ay
Yüzbaşı

26 27k bütçeye monitör hariç sıfır rtx 4060ti lı hedeflenmeli diye düşünüyorum forumları hazır sistem fırsatlarını takip etmeni öneririm. kendim toplarım dersen ikinci el temiz amd rx 6800xt, rx6900xt,sıfır rx 7700xt li bir sistem toplayabilirsin.Monitör olayı ise deniz derya ne amaçla kullanacağına bütçeye göre çok seçenek var ama benim gözümde keskin 4 ayrım var.4 tür monitör vardır.
-fhd ucuz fiyat (ekran kartının hakkını veremeyebilirsin basit işler için biçilmiş kaftan fhd ips 60hz ucuz bir monitör kullanıyorum)
-27 inch ips 2k 144hz+ (en iyi seçenek gibi duruyor ama yinede pahalı)
-4k samsung m7 (4k 60hz de f/p kralı emsali yok single player gaming için kullanıyorum memnunum)
-aşırı pahalı mönitörler (monitör özelliklerini öğrendikçe hiçbir özellikten feda etmezsen fiyat artıyor ucuz etin yahnisi olayı monitörler için aşırrrı uygun)
Kendin pc toplayacaksan f/p miktarını arttırmak için çaba vermek lazım.Hazır sıfır sistemle arasında yüzde 20 ye kadara tasarruf edebilirsin.



J
geçen ay
Teğmen
Konu Sahibi

Çok teşekkür ederim hocam , tavsiyelerini göz önünde bulunduracağım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.