Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
961
Tıklama
0
Öne Çıkarma
YARDIM EDİN ARTIK GINA GELDİ LÜTFEN..
D
9 yıl
Er
Konu Sahibi

Beyler merhaba kaç seneden beridir silkroad oynuyorum hayatım geçti nerdeyse ama sadece bi uniq üzerine yönelince fazla bilgim olmadı Mbotta Lütfen yardım edin gerçekten bıktırdı resmen kaç kişiyi TeamWiwerdan bağlattırdım fayda olmadı.



1- Bota salıyorum Script hazır sıkıntı yok PC bir süreden sonra kendini uyku moduna alıyor geliyorum ki baktığımda Dc yemiş ama Girmemiş DC yeme olayınıda ayarlardım aslında ki girer. Ya millete soruyorum diyorlar biz dışarı cıkıyoruz botta char kasılıyor beyler bende öyle yapmak istiyorum gerçekten ben her çar kasmak için PC başında durmak istemiyorum gerçekten ne rezilliktir bu.!!!!!


Lütfen Yardım Edin.. BEKLEMEDEYİM BEYLER TŞK ŞİMDİDEN.........



I
9 yıl
Yarbay

Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Güç Seçenekleri

Buradan yüksek performansı seçip plan ayarlarını değiştir ve Bilgisayarı Uyku Moduna Geçir ' i hiçbir zaman olarak düzelt.

Bir konu için yalan söylemene gerek yok. Ayrıca uniq ile ne alakası var anlamadım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
9 yıl
Er
Konu Sahibi

denicem eğer olursa teşşekürümü ederim. uniq olayı ise sadece uniq seviyorum Mbota önem vermiyom tam olarak eskiden beridir böyleyim. Ama yinede yazdıgın cevap için teşekkürler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
9 yıl
Yarbay

Arkadaşın da yazdığı gibi, sorun sadece bilgisayarının güç ayarlarıyla alakalı. Bilgisayar boştayken belirli bir süre uyku moduna geçiyor, DC olsa bile tekrar giriş yapamıyor bot.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 25 Ağustos 2015; 14:34:50 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.