Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
481
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yardım :/
S
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar ilk sorum şu olucak ?

Bilgisayarı bugün açtığımda '' vmsnap3.exe domino.exe RtGDVCpl.exe ... '' sorunlarla karşılaştım ve hemen msconfigden işe yaramayan şeyleri devre dışı braktım bi zararı olurmu ?

Diğer sorum da şu olucak Bilgisayarı açıp örneğin bir oyuna girdiğimde veya belli bir süreyi geçtiğinde kesin ama kesin bir uygulama hatası geliyor bunun çözümü ne olabilir ?

Bir diğer sorum da bilgisayarımda virüs programı kullanmayı sevmiyorum yavaşlatıyor fakat bilgisayarım son zamanlarda korumasız olduğu için AVG yükledim yeterli olur mu ?

Ve son olarak da bilgisayarımı açtığımda başlat kısmının sağ tarafına gelen internet işareti artık gelmiyor ? İnternet'e bağlanıyor ama 5 Dişlik işaret artık yok ?

Şimdiden teşekkürler





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShooterZone -- 31 Ağustos 2013; 12:17:17 >

E
11 yıl
Yarbay

sisteminiz iyice bozulmuş virüslerden. Temiz bi format atın. Lisanslı bir virüs programı kullanın. free olanları önermem. Nod32, kasper sky olabilir.




Bu mesajda bahsedilenler: @ShooterZone
R
11 yıl
Binbaşı

İnternet Simgesini Ağ Bağlantılarımdan Ayarlara Girip Yapacaksiniz Hatirladigim Kadariyla.Biraz Kurcalayin Bulursunuz.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

C
11 yıl
Moderatör

bölüm kurallarını okuyun lütfen



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.