Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
383
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yandex'te SEO ve reklam olanakları
S
8 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Dijital Pazarlama / SEO konularıyla ilgilenen, SEO konusunda Google'ın yayınlarına benzer düzenli bir dökümantasyon linkine sahip olan var mıdır?

Google'da en üst sıralara oynayan bir web sitesinin bulunabilirlik durumunu Yandex arama sonuçlarında iyileştirmek adına neler yapılmalıdır?

Bunlara ek olarak Yandex'in Direct, Metrica vb. dijital pazarlama servisleriyle ilgilenen arkadaşlar varsa konu üzerine paylaşımlarımız burada yer alabilir.



H
8 yıl
Er

türkiyede ilk 10 a zor giriyo yandex kimse suan ilgilenmiyo cok fazla ilerde neler olunacagıda bilinmez iyi calısmalar yapıyorlar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
8 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Türkiye kısmı doğru, anlık reklam çıkışları ve kampanyaları var ama istikrar göremiyoruz. Belki uluslararsını hedefleyerek çalışan arkadaşlar varsa bu konuda bilgi paylaşımı yapabiliriz. Zira, Rusya ve Kazakistan gibi önemli pazarları Yandex domine ediyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @holligaan
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.