Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
305
Tıklama
0
Öne Çıkarma
YAMAHA CDRWF1E
M
21 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yamaha cdrecorder kullandım ama gerçekten yamahanın bu modeli çok güzel.Ne yazıkki YAMAHA firması cd recorder piyasasından çekildi.Sebep olarakda kar paylarının düşmesi.[bwlng]

< Resime gitmek için tıklayın >

Bu cdrecorder nin bence en güzel özelliği SPEED CONTROL özelliği.Diğer cdrecorderlarda olmayan bi özellik.Boş cdnin kalitesine göre yazma hızını ayarlıyor.kalitesiz bi boş cd kullanıyorsanız hızı düşürerek yazıyor otomatik olarak.

Ayrıca cd üzerine fligran yazıyor(Disc T@2 özelliği).cdnin boş alanına isterseniz resminizi bile basabilirsiniz..[krl]

< Resime gitmek için tıklayın >     < Resime gitmek için tıklayın >

Plextordaki gibi kaliteli audio-cd yazabiliyor.Mount trainier özellikli.Tabii piyasada bulabilirseniz.Bulursanız nerede bulunur yazın..

< Resime gitmek için tıklayın >



L
21 yıl
Binbaşı

Michael Myers +999
kullanıyorum biraz bağırıyo ama 52x lg lere yazarken basıyo.(44x olmasına rağmen aynı cd ye yazarken..)



G
21 yıl
Yarbay

bendede var 60+kdv ye almıştım ilk cıktığında 120+kdv filandı ulan nasıl alacaz sunu diye düşünürken bi baktım fiyatlar 2 katı düşmüş hemen atladım bence en iyisi yamaha plextoru filan boşver...



M
21 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

60$+kdv mi ....nerden aldınn. hemen bi tane alayımm.tabii bulabilirsemm..eminmisin 60 dolar .ben 120 dolar filan biliyordummm..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.