Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
19
Cevap
352
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yalnış ülkede piyasaya sürüldü bu Manhunt!
I
20 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bu vahşetle! Bu Sadistlikle! Bu Psikopatlıkla! Daha önce böyle oyun çıkarmadılar! Valla buda çıktı! Geçmiş olsun cümleten! Blood'dan sonra millet psikopat'a dönmüştü bakalım Manhunt'ta ne olacak!

Vallaha yalnış ülkede piyasaya sürüldü Manhunt! İnşallah etkilerini yakın zamanda görmeyiz!!! Türk halkı zaten meğilli psikopatlığa! Kendini kesenmi dersin! Gidip birini doğrayan mı dersin! İnşalalh çıkmaz!



P
20 yıl
Yarbay

vice city e benzemesin insanları etkilemesi yeter.



S
20 yıl
Yarbay

türkiyede oyunu oynayan kaç kişi vardır ki? etkilensin



M
20 yıl
Yarbay

15 milyon genc varsa 14 milyon oyun oynar gerisi karı kıza bakar



N
20 yıl
Yarbay

aklına sahip olamayan bir öküzün abazalaşması yada psikopatlaşması için oyun oynamasına gerek yok arkadaşlar...o onun geleceğidir zaten :)



İ
20 yıl
Yüzbaşı

gerçekten doğru söylüyorsunuz bu manhunt'u bu ülkeye sürmeyeceklerdi.....

kendimizi kolluyalım.. [B)] [krl]



S
20 yıl
Yüzbaşı

walla arkadaşlar bildiğim kadarıyla biçok ülkede yasaklanmış.bisde öle bi sistem olamadığı için yasaklanmasına imkan yok.ülkeye 1 girio ertesi gün 1000 oluo :) bence oyun güzel walla .nitrogliserin arkadaşım sana katılıyorum adamın içinde varsa zaten yapar oyuna mı bakar.



C
20 yıl
Yüzbaşı

Abi öldüren şimdide öldürür ben oyunu merak ettim hemen almayı düşünüyorum.Oyunda sonra göremezseniz ne olduğunu tahmin edersiniz her halde :)))



B
20 yıl
Yarbay

Abi etkilenilmeyecek gibi değil ama oyun...Ne o öyle torbayla adamı boğ yok kafayı kopar gülle hesabı fırlat falan.Hadi biz neyse ama 14-15 yaş grubu için bence sakıncalı...hoş bu oyuna benzer daha sakıncalı bi sürü şey var ya neyse...



S
20 yıl
Yarbay

zannetmiyorum türkiyede 14 milyon oyuncu olduğunu



C
20 yıl
Yüzbaşı

Yaw şimdi kaç tane oyun vardır.Kafayı eli kestiğimiz bence hiç bir şey olmaz.



S
20 yıl
Onbaşı

hergün oynadıgınız ageof'da kople herkesi öldürüken redalerd2'da nukleer atarken sakıncalı değilde (daha bir sürü oyun bunlar klasık herhes bilir) adamın kafasını kesmek mi bizi piskopat yapacak içinizi ferah tutun bişi olmaz. kendini bilen adam oyuna kapılıp gidip adam dogramaz dograyacak adamda manhunt'u beklemez



M
20 yıl
Yarbay

sorun da bu zaten türk gençlerine kendini bilmeyi öğretmiyorlar onlar da bir şekilde vahşetle tanışıp özeniyorlar sonra başlıyorlar serseriliğe.vahşetle tanışmamış bir 12 yaşındaki çocuk oyun güzelse(oynamadım)manhunttan sonra başımıza kabadayı kesilebilir



İ
20 yıl
Yüzbaşı

abi bizim mahallede çocuklar morartıcılarla counter strike oynuyorlar [:P]

anneleride camdan bağırıyor ''oğlum yüzüne doğru atma hemi'' [jwdwn]

şaşırıyorum arkadaşlar....



P
20 yıl
Yarbay

millet sıyırmış artık ama şu oyuna bi bakiim alıp



2
20 yıl
Binbaşı

Bu tip etkilenmeler abd de daha cok oluo koyun gibi herfiler.Bizim ulkede bole seylerın olcagını sanmam



C
20 yıl
Yüzbaşı

+1 abi A.B.D yaptıklarının gerçek resimlerini gördükten sonra bırak gerçek olmayan oyunlarda görsünler bi şey olmaz!



S
20 yıl
Yüzbaşı

walla arkadaşlar oyunda 13.bölümdeyim. oyunda en zevk alarak oynadığım yer akıl hastanesindeki bölüm herifler deli zaten manyak gibi üstünüze koşular .elinisde varsa sağlam bişey hoppppp kafayı daaatıııyosunuz. bide zaten sizi yönlendiren manyak. adam kapıları açmak için sizden özel şeyler istio. mesela dioki çekiçle adamın kafasını patlat falan yapmassn açmıo kapıyı falan.



İ
20 yıl
Yüzbaşı

ya bulamıyorum bu oyunu fatih'te...

daha gelmedi diyip saçmalıyorlar.... [spam]



B
20 yıl
Moderatör

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.