Cihaz yazılım moduna geçmiyor yani simkilidi var boxla açılamıyor ve imei atılmıyor,halledilse sistem açık cihazın sorunu yok aslında... becerebilen varsa yapsın yoksa yedek parçalık... sistemi açılıyor türkçe dilide var, kasası orta halli ekranda beyazımsı çizgiler var fakat ekran açıkken hiç belli olmuyor göze çarpmıyor, yedek parça olarak satıyorum donanımsal sorunu yok istediğim fiyat sadece 90 TL, sanalpazardanda ilan açabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan1 -- 6 Eylül 2012; 12:33:53 >