Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
1303
Tıklama
0
Öne Çıkarma
xperia sola cm9 şarj sıkıntısı yaşayan var mı?
O
13 yıl (1554 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

cm9 rom yükledim. rom yükledikten sonra batarya kalibrasyonunu da yaptım. ilk gün sıkıntı yoktu, gece yatmadan önce şarjım %100dü sabah uyandığımda %96 olarak buldum bu normal. ama ertesi gün gece yine %100de yattım sabah uyandığımda %78deydi telefon. bugün tekrar batarya kalibrasyonu yaptım fakat pek de bi şey değişmedi gibi.

anladığım kadarıyla telefon %100'den %70'e kadar çok hızlı düşüyor, geri kalanı ise yavaş yavaş. örneğin %60'dan sonra şarj daha dayanıklı oluyor gibi geldi bana. ama telefonu tam şarj ettiğim zaman %100'den %99'a düşmesi 1-2 dakika içerisinde oluyor. burada bi sıkıntı yokmu sizce de?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
13 yıl (1349 mesaj)
Binbaşı

kernel değiştir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.