Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
527
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Xperia Ion ve teleservice rezillği
U
14 yıl (40 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

04.02.2012 tarihinde mediamartktan xperia ion aldım almaz olaydım diyorum suan cihazın ekranında sarı leke var hic bir sekilde kabul ettiremedim resmiyle bile yolladım telefonu servise mail ettım resmi yapılacak herseyi yaptım ama nafile 3 kere servise yolladım ve hep aynı şey güncel yazılım yüklendi arıza bulunamadı 50 kişi ekrandaki sarı lekeyi görüyor teleservice görmüyor ! ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar !

< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



H
14 yıl (1512 mesaj)
Binbaşı

valla geçmiş olsun hocam, hakkını yasal yollarda ara derim ben sana, yoksa kabul ettiremessin gibi görünüyor.
Allaha şükür bende sorun yok bide paralel ithalat aldım demekki teleservice bile böyle yapıyorsa birşey olursa vay halime



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.