Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
763
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Xperia Arc S performans sorunu
O
12 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar ben Xperia Arc s kullanıyorum 1 ay kadar önce aldım. Ama telefonla ilgili performans sorunlarım var neredeyse her oyunda donma yapıyo Hd 3d oyunlarda takılmasını anlıyorum sonuçta tek çekirdekli bir telefon ama jetpack joyride, fruit ninja gibi oyunlarda da donma yaşıyorum. İnternette izlediğim videolarda bu telefonda hd 3d oyunları rahatlıkla oynayan insanlar gördüm.
Telefonda orjinal kernel var sadece root iznini açtım ama açamadan öncede aynı sorun vardı. En son sony güncellemesi yani 4.1.B.0.587 kurulu. Ayrıca telefon hafızasında 100 mb üzeri yer var ve ram i de appkiller ile temizliyorum 140mb civarı oluyor.
Sizce overclock yapmalımıyım yada ben neyi yanlış yapıyorum..

Şimdiden teşekkürler..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurcan34 -- 22 Ekim 2012; 13:00:21 >

E
12 yıl
Binbaşı

Bana kalırsa en son güncellemeyi kaldır. Gingerbread 2.3 sürümüne dönüş yap, oyunları öyle bir oynamayı dene. Bundan önce istersen Adreno sürücülerini kurmayı dene cihaza.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
12 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Biraz araştırdım driverlerı kurmam için CWM kurup driverleri flashlamam gerekiyor sanırm. Bunlar veri kaybına yol açar mı? bootloader kilidi açmama gerek yokmuş en azından garantiden çıkmıycak bugüzelbişey.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
12 yıl
Binbaşı

Normalde veri kaybına yol açmaz ama siz yinede garanti olması için verilerinizi yedeklemeyi unutmayın. Kolay gelsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
12 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

peki kurmam için bi driver önerebilirmisiniz son sürümü hangisi yada bana uygun olan hangisi ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.