Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
2618
Tıklama
0
Öne Çıkarma
xp de ses kartı hatası ACELE YARDIM!!!!!
D
18 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

via ac 97 audio ses kartını xp tanıyor.aygıt yöneticisinde herhangi bir hata iletisi yok.fakat müzik dinlemek için media player açınca veya ses ayarlarına girmeye çalışınca takılı ses kartı yok vya ses kartıunız çalışmıyor diyor.Fakat bilgisayarım da windows 98 de yüklü fakat seskartı herhangi bir sorun vermiyor.



M
18 yıl
Yüzbaşı

anakartın marka ve modelini biliyorsan üretici sitesinden ses driverını indir winxp'ye olanı. yadahttp://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=2&OSID=1&CatID=1010 adresinden chipini biliyorsan ona göre indir.

not: biraz daha ayrıntılı bilgi vermen senin için daha kesin çözüm sunacak


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
18 yıl
Binbaşı

Benimde ses çıkmıyor. Birde program şüzünden bütün programlar dahil olmak üzere ses kartı programınıda silmiş. Ses kartını yüklemeye çalıştım, yani programını kurmaya ama kurulmuyor. Daha öncede buna benzer sorun yaşamıştım. Formattan sonra kesin düzelirmi


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
18 yıl
Çavuş

Service pack 2 yükle sorunun çözülür


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
18 yıl
Binbaşı

tamamen driver sorunu... uygun driver bulamamışsın... Anakart modelini ve markasını söyle eğer onboard ise ben sana gönderirim.. bende driver arşiv var... yada ayrı ses kartıysa onun modelini yaz...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.