Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
3478
Tıklama
0
Öne Çıkarma
XIGMATEK BEAST 4 x RGB FANLI X-POWER 650W 80PLUS Hk.
D
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

selamlar vatan oem indiriminden sipariş verdim, elime geçmedi henüz. Kasayı alıp kullanan var mı ? kasa önünde hava almayı saglayacak acıklık yada ızgara var mı ? görsellerden anlasılamıyor .
Baska bir forumda fanların sesli çalıstıgından bahsedilmiş bu durumla karsılasan oldu mu ?
Kasa içi sıcaklık durumları nasıldır ?
Tavsıye edılmıyorsa sıparısı ıptal edeyim.


Edit: Parçaları sağdan soldan topladım bu sebepten iade süresi geçirildi, almayı düşünenler için kasada bulunan ön fanlara ait fan kontrolcüsü yok ve rahatszı edıcı bır fan sesi mevcuttu önde bulunan 3 fanı iptal ettim. İmkanı olan varsa başka kasalara yönelsin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerMeister_ -- 15 Ekim 2019; 10:39:59 >

T
5 yıl
Teğmen

Selamlar, ben de THERMALTAKE VIEW 27 (CA-3G7-60M1WE-0196211) ile arasında kararsız kalıp XIGMATEK BEAST 4 (EN43613) siparişi verdim. Kullanıcıları varsa yorumları faydalı olacaktır.



J
5 yıl
Yarbay

D
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

ön panelinde toz ızgarası yok ve havalandırma delıklerı buyuk ,içeriye toz akışı fazlaca olur.550 tl verdk hem bu sebepten





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerMeister_ -- 23 Eylül 2019; 19:21:31 >


Bu mesajda bahsedilenler: @jac0B0
U
4 yıl
Yarbay

Bende fan sesi yok öyle yalnız fan rgb kontrolcüsü olmaması sıkıntı ona göre uygun fan kontrolcüsü yada 3 veya 4 pin li çevirici araştırıyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
3 yıl
Er

kasayı 1 yıl kadar kullandım kullanışlı ve güzel bir tasarımı var ancak kasadan gelen tek ses çok azda olsa fanlarından gelen sesti.




Bu mesajda bahsedilenler: @ugrpkr
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.