Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
24
Cevap
1477
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Xiaomi yeni 100 W hızlı şarj teknolojisini seri üretim aşamasına getirmeye çalışıyor (2. sayfa)
S
5 yıl
Binbaşı

Çinliler sözde premium özde para avcısı markaları güzel zorluyor, helal olsun adamlara.




F
5 yıl
Yarbay

pil kapasite ve tüketimine çare bulamayınca firmalar hızlı şarja yöneldi.
hiç yoktan iyidir. evde ofiste acil çıkmadan 10 dk lık şarj dolduracak telefonu, kafe misafirlik gibi yerlerdede ayrı bir avantaj fakat bu teknoloji batarya ömrüne ne kadar zarar veriyor bunun hakkında bilgi yok.




M
5 yıl
Teğmen

Adamlar durmuyor her zaman bir kademe üstüne taşıyorlar olayı



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

L
5 yıl
Yüzbaşı

Eğer 3 günlük şarj süresi istiyorsanız 5000 Mah ve üstü batarya yeterli. Lenovo p2 kullanıyorum 3 günü rahat görüyorum. Sürekli mobil veri ve gps Açık şekilde ve aktif kullanımda. Ayrıca şuan da piyasada ki en üst düzey telefonların yapabildiği herşeyi de yapabiliyorum. Hatta ve hatta bana göre en önemli özelliği de fiyatı çok ama çok uygun.




D
5 yıl
Binbaşı

+1 kesinlikle katılıyorum. 10bin mah ı telefona sıkıştırması ayrı dert inceltmesi ayrı dert doldurması ayrı dert. ki olsa zaten yaparlardı ancak şimdilik bataryada çözüm hızlı şarj teknolojisinde gibi. ki bence de geceden sabaha kadar şarj etmek yerine her akşam eve geldiğimde takayım şarja 15 dakikada fullensin gerekirse her gün takayım fark etmez.




Bu mesajda bahsedilenler: @cleancoder
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.