Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1545
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Xiaomi Mi6 Beklemede Aşırı Şarj Tüketimi
R
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar yaklaşık 10-15 gün önce aldığım Mi6 128Gb telefonumun bekleme konumundayken şarj tüketimi çok aşırı fazla. Sorunun yazılımsal olduğunu düşünerek Miui 8.5 stabil, miui 9 beta ve de stabil, ayrıca bir kaç custom romlarda yaptığım denemelerde sonuç değişmedi. Gece yatarken şarj full iken sabah uyandığımda bakıyorum şarj % 60-65'lere düşmüş. Aşağı yukarı her saat için % 5-6 oranında pil tüketiyor. Sim kart takılıyken ve de takılı değilken, uçak modu açık, pil tasarrufu açık, gps-wifi-otomatik parlaklık-nfc-bluetooth vs.. kapalı şeklinde bütün denemelerimde sonuç değişmedi. Ha birde telefonu elimden hiç düşürmeden kurcalarsam 5-6 saat ekran süresi rahat alıyorum ama dediğim gibi telefonu hiç kullanmazsam yine aynı oranda şarjı sömürüyor. Sorunun donanımsal olduğundan şüpheleniyorum. Acaba diğer mi6 kullanıcılarında da bekleme modunda durum aynı mı?

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.