Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2211
Cevap
131578
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu
G
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi






< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C30C46BA4 -- 28 Eylül 2018; 21:48:45 >

Eğer tam da şu eksik diyeceğim bir şey olmazsa almayı düşünüyorum. Telefonda sadece Clash of Clans oynuyorum ki ekran 7 inç 18:9 ince çerçeve gelirse tam istediğim gibi o...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Conqueror26 - 6 yıl +7
Eveeeet... Sonunda ben de max 3'lüler kervanına katıldım. Cuma öğlen aldım bütün haftasonu kurulum ve ayar yapmakla geçti ama her şey istediğim gibi oldu şimdilik çok...
Yoruma Git
Yorumun Devamı ONALTIKIRKALTI - 6 yıl +6
Hızlı şarja karşıyız biz
Yoruma Git
Yorumun Devamı Wey-Yu - 6 yıl +6
G
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

A
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Oasceuis

elimizde para gunden gune fakirleserek bekliyoruz. gel vefasiz..gel insafsizz...
gelmez sta gelmez, nihai dip netleşmedikçe gelmez.

https://www.koctas.com.tr/mutfak-dolaplari/mutfak-dolap-modelleri/c/110007003

krizden 20 gün önce online sayfalarında, mağaza depo ve raflarında gözle görünen stoku yok diyerek satış yapmıyordu.



V
6 yıl
Binbaşı

S
6 yıl
Binbaşı

O
6 yıl
Yüzbaşı

Merhaba arkadaşlar, max3'ü olanlara bir şey sormak istiyorum, yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Telefonla ilgili internette ne kadar video varsa izledim, beğenime uyan özellikleri nedeniyle uygun fiyata bulduğum anda almayı düşünüyorum fakat izlediğim videolarda telefonun video kayıt örneklerinde uzak noktaları çektiğiniz anlarda görüntüde hafif bir titreme ya da odaklama sorunu varmış gibi bir şeyler oluyor. Acaba bu çekim modunu, kalitesini, frame rate'ini doğru ayarlamadıkları için mi yoksa izlediğim videolardan mı kaynaklanıyor bilmiyorum. Şöyle manzara modunda çok kısa bir video çekip böyle bir şey olup olmadığını söyleyebilir misiniz? (yakın çekimlerde böyle bir şey yok, uzak çekimlerde sabit tutunca da yok ama uzaktaki bir manzarayı panaromik şekilde telefonu hareket ettirerek komple almak isteyince oluyor gibi) eğer bu şekildeyse gerçekten üzülürüm çünkü uzun zamandır beklediğim bir telefondu... Söylediğim görüntü için You tube video linki koyuyorum, 5:40'tan itibaren başlıyor >https://youtu.be/FrF27RUjTo4 bir diğer youtube videosunda da 10:20den itibaren verilen dış çekimlerde aynı olay var onun linki de şu >https://youtu.be/foXeBqfs1Fc şu videoda da 8:50de yakın planda da aynı titreme atlama benzeri bir şey oluyor >https://youtu.be/EbodBej_vpg tamam bir süper segment telefon performansı beklemiyorum ama böyle bir şey varsa çok can sıkıcı bir durum.... Max3 kullanıcılarından biri bir deneyip bu olaya bakar ve yok öyle bir şey kardeşim, onların çektiği videolara denk gelmiş öyle derse gerçekten memnun olacağım çünkü bir daha en baştan telefon seçimine gitmek çok uzun iş... Şimdiden teşekkürler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
6 yıl
Yüzbaşı

Yukarıda bahsettiğim video çekimlerindeki titreme konusu bu youtube videosunun 5.dakikasından itibaren başlayan örnek çekimde çok bariz belli oluyor. Seyrederken gözlerim yoruldu.https://youtu.be/730lWSrHUrc acaba bir ayarı var da onu mu açmıyorlar yoksa otomatik sabitleme gibi bir şey var da onun kapatılması mı gerekiyor bilmiyorum ama bu video çekiminde bir sorun var. Biri alıp çekse ve durumu açıklasa da bizim de içimiz rahatlasa. Çünkü piyasada bu tarzda bir telefon yok gibi ve uygun fiyata bulunursa alınabilir diye düşünüyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
6 yıl
Yüzbaşı

Bu modelin yurtdışı fiyatında 15 dolar indirim yaptı Xiaomi, artık arkası çorap söküğü gibi gelir. Bakalım bu indirim Türkiye'de satılan cihazlara ne zaman yansıyacak?

https://www.gizmochina.com/2018/09/23/xiaomi-mi-max-3-price-slashed-by-100-yuan-15-ahead-of-global-launch/



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
6 yıl
Yüzbaşı

Bir ay önce global versiyonu çıkacak diye haberi çıkmıştı zaten, demek ki iyice yaklaştı çıkış zamanı...

https://www.gizmochina.com/2018/08/27/xiaomi-mi-max-3-launched-in-taiwan-global-launch-loading/



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

O
6 yıl
Yüzbaşı

hayir bir sorun oldugundan demedim. burada yaygin satis baslamadan baya okumustum. 128gb likler sadece cin versiyonu olarak cikacak diye yazmıştı oradakiler. ustte bir arkadas global rom kurmayi basit bir sekilde anlatmis o kadar kolay mi acaba diye merak ettim xda dakiler coktan farkli romlar vs kurmaya baslamislar. ama bu 128 gb ile ilgili konulari cok uzundu okumak icin vakit bulamadim açıkçası

adres bu

https://forum.xda-developers.com/mi-max-3

edit. zaten sizmişsiniz anlatimi yapan:)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oasceuis -- 25 Eylül 2018; 21:28:26 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @guitarra.35 @ksph
G
6 yıl
Binbaşı

Bir satıcı daha eklenmiş oda 3149 TL. yazmış :)

50-50 düşüyor hadi bakalım :)

Bu arada perşembe günleri Migrosta indirim oluyormuş. Satış sorumlusu abi gel perşembe günü dedi bunlar yeni cihazlara genelde satış artsın diye indirim uyguluyor dedi bakalım görecez :)

Bu kadar araştırıp bekliyoruz ya umarım değecek bir cihazdır.


https://www.epey.com/akilli-telefonlar/xiaomi-mi-max-3.html





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4A3289BF -- 26 Eylül 2018; 0:13:10 >

G
6 yıl
Binbaşı

S
6 yıl
Binbaşı

su aralar alınmaz bu cıhaz..xıaomı ortalıgı karıstırmıs yıne..cıhazın resmı romu cok gec cıktı,ondan once alan bınlerce kısı fake romla kullanıyor cıhazı..mesaj gelmıyor,arama yapılamıyor dıyenler bıle var..antırollback hadısesı cıkardılar bır de..hatta bu gunlerde verdıklerı bır karar ıle global ve çin versıyonlarına artık ayrı romlar kurulabılecek..yani; cihazınız çin versiyonu ise çin romu(gplay falan olmayan),uluslararası versiyon ise global rom kurabileceksiniz sedece..otomatık olarak gelen guncellemeyı yukledıgı halde cihazı brick olan binlerce kisi varmıs,millet kopuruyor..bu durum redmi 5 serisi ve 2018de cıkan tum cıhazlar ıcın gecerlıymıs..gerıye donuk bır sorun olur mu bılınmez ama bu saatten sonra xiaomi alacaksanız sadece global versıyonu alın derım..o kadar cok çin versiyonu satıldı kı Türkiye de,hatta hala satılıyor..yanı çin versiyonu alan kısı ingilizce ve g.play olmadan kullanmak zorunda kalacak cihaz elınde patlayacak
ayrıca, max3 un global versıyonu 27 eylul de malazya da cıkacak denıyor ..ancak global cıhaz alıp fotolarını ekleyen epey ınsan var forumlarda;kutu yanında global yazıyor....kıme ınanmak lazım muamma..ustelık cıhazın 6/128 gb olanı sadece çin de satılacak denıyor ama satın alanlar fotusunu koyuyor
http://en.miui.com/thread-4005300-1-1.html
http://en.miui.com/thread-4003515-1-1.html
http://en.miui.com/thread-3975042-1-1.html

bu da cihaza gore rom kısıtlaması haberi:http://en.miui.com/thread-3822514-1-1.html

su kilit acma sorununu da bayagı ılerı tasıdı xiaomi..eskıden 360 saat beklenıyordu artık 720 saat beklemek zorudasınız bootloader kilidi acmak ıcın..1440 saat bekleme sırası alan da epey kısı var..2 ay yanı..bu kadar kısıtlama, karmasa ve belırsızlık artık ıyıce sogutuyor benı su fırmadan..zaten uygun fıyat avantajı da kalmadı..o kadar para vereceksem gıder samsung ,huawei alırım daha iyi dıyenler olacaktır..haksız degıller..yıne de alacaksanız bekleyın bır sure daha..sakın fahıs fıyata ithalat garantılı ya da kayıtsız cıhazları almayın simdilik..ilanlardaki 2-3 gunluk 2.el cıhazlar da bu yuzden satılıga cıkarılıyor buyuk ıhtımalle..ben sahsen vazgectım dıyebılırım..r5+ 1 yıl daha cepte kalacak bu gıdısle..ıyı kı onu global almısım..
iyi forumlar herkese





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 26 Eylül 2018; 22:9:53 >
Bu mesaja 3 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @guitarra.35
K
6 yıl
Yüzbaşı

Bence kamera için alınmaz, ancak idare eder sanırım. Bende Redmi Note 5 Ai car, kamerasinin Benim tel ile aynı olduğu söyleniyor, benim kamera idare eder ama bir P20 Pro değil. Huawei P20 Pro'ya yaklaşan performansta kameraya sahip bir Xiaomi istiyorsan Mi 8 veya Mi Mix 2S'e bakmalısın, ya da o paraya çıkınca Huawei P20 Pro alabilirsin.
En iyi kamera karşılaştırması dxo Mark sitesidir. Oradaki testler bilgi verebilir...

https://www.dxomark.com/category/mobile-reviews



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
6 yıl
Binbaşı

G
6 yıl
Binbaşı

Hocam videolara baktım, global versiyonun kutusunda da bu model numarası yazıyor,Çin versiyonunda da:

Aşağıdaki video'nun 24.saniyesine bakabilirsiniz, hatta cihaz açıldığında sadece Çince ve İngilizce seçeneği var. Yani Kipa ve Migrostakiler global versiyon değil.

https://www.youtube.com/watch?v=kmoOZFR9TTs


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mtyg
G
6 yıl
Binbaşı

Kesinlikle haklısınız buna benzer bir durum benim başımada gelmişti. İthalatçı firmaların teknik servislerine asla güvenmiyorum, zaten ithalatçi garantili telefon aldığınızda garantisi yokmuş gibi düşüneceksiniz.

Ritzy servise mail attım:

Teknik Destek Departmanı Dikkatine ! Xiaomi Mi Max 3 | İletişim Formu
Merhaba, Kipa veya Migros'dan Xiaomi Mi Max 3 almak istiyorum Ritzy garantili. Bildiğim kadarıyla cihazlar Global Versiyon değil, Çin versiyonu. Çin versiyonu cihazlarda Çin dışında kullanımı engellemek adına güncelleme desteğinin kesileceğini veya gelen bir güncellemeyle cihazın brick edileceğini okudum. Global romda yüklenemeyecek sanırım. Bu haber ne kadar doğru böyle bir sorunla karşılaşır mıyız?http://en.miui.com/thread-3822514-1-1.html



Bana dönüş yapıp telefon numarası istediler, verdim 1 saat önce aradılar.

Bana konuyla alakalı hiç bir bilgileri olmadığını söylediler. Dedim ki sizin cihazlarınız Çin versiyonu sizde global rom yükleyip göndermişsiniz, bootloader kilitleri açık. İleride otomatik güncelleme ile telefon kullanılamaz hale geldiğinde ne yapacağız dedim, öyle bir şey olursa bize getireceksiniz bir burada açıyoruz dediler.

Şimdi zaten maile dönmemeleri elimizde kanıt olmasını istemediklerinden dolayı, böyle bir şeyi bilmemeleri imkansız şu an gelen Xiaomilerin çoğu bu garanti kapsamında. Normal şartlarda bootloader kilidinin açılması garanti kapsamı dışında bırakır cihazı ama bunlarınki zaten açık, ilerde bir sorun olduğunda thh'ye versek bir her türlü kazanırız ama süreç uzar. Böyle bir garanti şartları için gerçekten 400-500 TL fazla vermeye hiç gerek yok tabiki, mi 8'i brick olan bir sürü kişi var hiçbiriside garantiden çözüm bulamadı hatta bir kaçına 1000 TL. anakart onarım ücreti istemişler.

Cihazı alacak olanlar bu riskleri göze alarak almalı, bu şu an 2018 tüm Xiaomi modelleri için geçerli.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4A3289BF -- 1 Ekim 2018; 14:22:40 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @sub182
S
6 yıl
Binbaşı

S
6 yıl
Binbaşı

goze alamaz almasına ama bunu cıhazı brıck olan bınlerce kısıye anlatmak gerek demek kı ortada bır basıretsızlık var,her ne kadar yukselıste olan bır marka olsa da bır samsung ya da huaweı olmaları ıcın 40fırın ekmek yemelerı lazım galıba zaten yavas yavas ucuz marka olmaktan cıkmaya basladılar..maymunun gozu acıldı sonunda ..ahanda buyrun,plastik kutuya 50 kusur lıra fıyat koymaya basladılar(8$)..
https://tr.aliexpress.com/item/2-pcs-Xiaomi-KACO-yank-masas-ok-fonksiyonlu-saklama-kutusu-b-y-k-kapasiteli-organizat-r/32916359507.html?spm=a2g10.search0104.3.49.74dc2d7bEFyLom&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_5_10065_10068_204_318_5727317_10059_10884_10887_10696_100031_10084_10083_10103_452_10618_10307_532_5727217%2Csearchweb201603_60%2CppcSwitch_0&algo_pvid=a2aa7476-a945-4c3f-b8be-4a4dda2e551b&priceBeautifyAB=0&algo_expid=a2aa7476-a945-4c3f-b8be-4a4dda2e551b-7

samsung ve apple yolunda ılerlemek ıstıyorlar ama bırı sunlara soylesın; o yol yol degıl





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 3 Ekim 2018; 16:51:38 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @guitarra.35
G
6 yıl
Binbaşı

Sağolasın hocam, evet İzmir'de buldum aşağıdaki satıcıdan kapalı kutu jelatinli ama elinde başka global versiyon yok şu an.
Etiket var resimde ekledim, hatta 7" tabletle yan yana da çektim :) 2250 ye aldım kayıtsız aslında çok ama napalım yok piyasada.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-xiaomi-mi-max-3-4x64-gb-turkce-592626286/detay

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ksph