Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
803
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Xiaomi mi a2 lite Alternatifleri
1
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Bu modeli almayı düşünüyorum, onu alma bunu al diyebileceğiniz alternatif modeller var mı?


Telefonu yoğun olarak navigasyon+spotify(yada youtube)+eposta kontrol+sosyal medya hesapları kontrolü(şirket hesapları sürekli bildirim akıyor)+görüntülü konuşma şeklinde kullanıyorum.
Programların kombin şekilde çalışması telefonu zorlamamalı.


Aradığım sadece stabil bir telefon. Bu modeli almalı mıyım? yoksa alternatif marka ve modeller var mı? varsa neden onu tercih etmeliyim?


Bu rutin kullanımın dışında aynı fiyat bandında varsa eğer; uzun ömürlü batarya, suya toza dayanıklılık, güzel video çekebilen bir arka kamera benim için ekstra tercih sebebi olur.
Bilgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Alacağım telefonun sıfır, ikinci el, yurtdışı vs. olması problem değil. Sadece pasaport kaydı vs gibi şeylerle uğraşmamak kaydıyla.



L
5 yıl
Binbaşı

Asus zenfone max pro m1



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
5 yıl
Binbaşı

Mi A2 Lite 4 GB RAM modelini al kafan rahat etsin. Suya ve toza karşı dayanıklılık olan cihazlar biraz daha üst fiyatlarda mevcuttur. Ayrıca kim nereden temin edip garanti veriyor, kayıt ettiriyor gibi düşüncelerle uğraşma. Hepsiburada' dan satıcı da Hepsiburada olarak satın al kafan rahat etsin. Delta garantili geliyor bildiğim kadarıyla. X elektrik elektronik veya X servis gibi köşe başında telefon tamiri yapan elektronik onarım belgeli esnaflara "Garanti" adı altında seni muhatap etmelerindense, en azından kurumsallaşmış bir firma olan Delta Garanti çok daha iyi olacaktır. Sahibinden kapalı kutuymuş bilmem nereden miş telefon al diyenlerde kulak asma para kolaylıkla kazanılmıyor işini sağlama al.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.