Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir
26089
Cevap
1831085
Tıklama
88
Öne Çıkarma
Cevap: ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (691. sayfa)
F
6 yıl
Yüzbaşı

Dediğiniz kilit ekranı ayarlarının hepsi bizim telefonda yani android telefonlarda da var. Sadece diğer dediğiniz olay yok. Yani kilit ekranda isim görünüp bildirim içeriği görünmemesi olayı sadece iosta var sanırım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @fthcicek
B
6 yıl
Yarbay

Rom flas ederken eğerki dahili hafızayı silmediyseniz..fazla dosyada yoksa komple silip tekrar deneyin derim..eu rom bende kullandım ama hiç o şekil hata vermedi..



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @fth
H
6 yıl
Yüzbaşı

İyi akşamlar arkadaşlar. Telefonu yeni aldım. Şu an MIUI 10.3.1.0 mevcut. 11.0.1.0 güncellemesi bildirimi geldi. Güncellemeyi yapmamı tavsiye eder misiniz? Bu arada telefonu 2 gündür kullanıyorum. Bugün ilk sayfadaki ayarlamaları yaparken telefon dondu ve yeniden başlatmak durumunda kaldım. Yeni sürüme güncelledikten sonra ilk sayfadaki ayarları tekrardan yapmam gerekecek değil mi? İlk gözüme çarpanlar arayüzde çok uygulama yüklü ve uygulama ara butonu göremedim. Ayrıca arayüzdeki uygulamaların üzerine basılı tutunca direk uygulama bilgisi menüsüne geçiş yok galiba. Kendi mesaj uygulamasında tümünü okundu olarak işaretle seçeneği yok. Teker teker seçmek gerekiyor. Temperli cam taktım ve çoğu zaman "a" harfine dokununca işlemiyor. Net bir şekilde dokunmak lazım.

Edit: Arkadaşlar şimdi baktım ve benim cihazda Global rom var. İlk sayfada açıklaması yapılmış ve ona istinaden EEA sürümlü Avrupa sürümüne geçmeyi düşünüyorum ileride. Eğer bu sürüme geçersem yine düzenli bir şekilde güncelleme alır mıyım cihazdaki telefon hakkında kısmından? Garantiye bir mail atayım bakalım ne diyecekler bu rom atma konusuna. Sağ olsun bir arkadaş da MIUI 10'un pil performansının daha iyi olduğunu yazmış. Şimdilik bu sürümde kalayım bakalım. Herkese iyi forumlar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi healthypatient -- 12 Ocak 2020; 18:41:2 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
O
6 yıl
Yüzbaşı

yeniliklere kapalı değilim. benim kullandığım android cihaz sayısı ios cihaz sayısından fazladır. rom root işlerini de çok yaptım ama yeter gerek yok yaş kemale erdi 🙃 burada android iyidir ios iyidir gibi sığ bir tartışma yapmaya gerek yok. her ikisinin de üstün olduğu yerler var. ayrıca her ios kullanan yeniliğe kapalıdır algısı bence yanlış bir algıdır. siz telefonla çok ilgilisiniz galiba root rom işlerini yapabiliyorsunuz ama inanın akıllı telefon kullanıpta bu işleri yapan kişi sayısı çok az. çoğu kullanıcı alo,internet,fotoğraf için kullanıyor. ve eminim ki ios cihazlarının fiyatları android cihazlar gibi olsa çoğu insan ios cihazları tercih eder.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Ronaldinho26
L
6 yıl
Yarbay

Beyler kutudan çıkan kılıfa benzer kılıf bulan var mı? Nereye baktımsa bulamadım. Sert ince kılıf arıyorum öneriniz var mı?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

A
6 yıl
Yüzbaşı

Tamamdır hocam çok teşekkür ediyorum işe yaradı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @kobra.005
P
6 yıl
Teğmen

Bildirim sesi gelmediği için wipe data yaptım cihazı fakat şimdi de Vodafone yanımda uygulaması çalışmamaya başladı eskiden çalışıyordu ne bu cihazın sorunu anlayamadım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
6 yıl
Er

Cihazıma kulaklık girişinden su girdi anakartın bir parçası arızalanmış. Yedek parça nerden bulabilirim bilginiz var mı? :(



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
6 yıl
Teğmen

Hazirana kadar garantisi süren iphone 7 mi satıp kayıtsız mi9t alınır mı? Gün içinde telefonla çok haşır neşirim.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
6 yıl
Teğmen

Merhaba arkadaşlar 3 sene 5s ve 4 senedir de iphone 7 kullanan biri 15 gün önce mi 9t aldım. İphone 7 ekranı kırdım, ekran değişmek istemedim çünkü şarj performansı beni hayattan bıktırmıştı, powerbank dayanmıyordu resmen. Panel kalitesini çok beğeniyorum. Film izlemek ayrı bir keyifli oluyor.
Dokunmatik de çok performanslı diyemeyeceğim fakat kötü değil yinede ve ön kamerası biraz fazla yapmacık gibi geliyor bana yani kalitesini çok beğenmedim. Sorsanız yine alır mısın diye evet derim.

Spigen armored kılıf aldım memnunum, dayanıklı hissiyatı veriyor fakat koruyucu ekran 10 liraya dandik bir şey taktırdım sinir etti beni ekran terleyip duruyor, yapış yapış oluyor.
Nano ekran koruyucu almak istiyorum, önerebileceğiniz marka model varsa link alabilirim. Zore ve blitzpower duydum marka olarak çok pahalı olmayan bir şey önerirseniz sevinirim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
6 yıl
Teğmen

İphone 7den sonra sizi memnun etti mi hocam telefon? Eksiklerini gördünüz mü?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @darkknıght34
A
6 yıl
Teğmen

Çok teşekkür ederim yorumunuz için bende takasa girmeyi düşünüyorum şuanda ne kadar mantıklı bilmiyorum ama iphone 7 gerçekten çok bunaltmaya başladı beni günde neredeyse 6-7 kere şarja takıyorum.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @darkknıght34
D
6 yıl
Teğmen

Dostum biraz değişiklikten zarar gelmez, ömür boyu kullanacak değiliz bir gün değiştireceksin sonuçta. İphone 7 son 1 senedir belli ölçüde randıman sıkıntısı yaşamaya başlamıştı bende. Yinede gidip mediamarkt, vatan computer gibi yerlerde telefonu eline alıp incelersen daha rahat karar verirsin. İos stabilizasyonu kadar iyi mi android? Tabi ki değil, ama ah vah ettirecek hiçbir şeyi de yok, alışamam diyordum ama şu an çok memnunum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Andacbasarran
O
6 yıl
Yüzbaşı

telefon ile çok ilgilenen biriyseniz mi 9t sizin için fiyat/performans ürünüdür. bence telefonunuzu ben bittim artık diyene kadar kullanmanızı tavsiye ederim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Andacbasarran
O
6 yıl
Yüzbaşı

cihazda mhl desteği olmadığı için direkt bağlantı kuramazsınız aparat kullanımıyla olabilir araştırmak lazım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @dearlover
O
6 yıl
Yüzbaşı

nacizane tavsiyem cihazınızın donanımsal bir problemi yoksa pilini serviste değiştirip kullanmaya devam edin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Andacbasarran
E
6 yıl
Teğmen

Anladığım kadarıyla iphone 7 deki tek probleminiz şarj sıkıntısı. Bende bir İphone kullanıcısı olarak zamanla şarj sıkıntısı yaşadım ve internetten araştırdığım deji marka bataryalar hakkında çok olumlu yorumlar okudum. Sonrasında aldım ve montajını kendim yaptım. Sonuç kutudan ilk çıkardığımda telefonumu nasılsa o kıvama geri döndü. Montajı çok basittir, internetten 1-2 video inceleyip rahatlıkla kendiniz de yapabilirsiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @Andacbasarran
V
6 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ogzmrt

Şimdi şöyle söyleyeyim ben burada Apple’ın bir elemanı değilim siz de büyük ihtimalle Google’da çalışmıyorsunuzdur. Asla ve asla android cihazları gömelim onlar çok kötü demiyorum. Sadece diyorum ki ios ne kadar sorunlu olursa olsun androidden her zaman yazılım olarak daha iyi; bunun nedeni de kısıtlı donanıma iyi entegre edilmiş bir yazılım.Adamların kendi eko-sistemi var. Snapdragon 730; a10 fusiondan daha iyi bir işlemci bu muhakkak (sentetik testlerde belli ediyor kendini) ama kullanımda hiç bir fark yok şu an en ağır oyunları 7 plusta oynayın kasma donma yaşamazsınız.

iOS cihazlarda bildirim sorunu yaşamazsınız, şarjın bi gün iyi gidip ertesi günü kötü gitmesi sorunu yaşamazsınız, arka planda uykuya geçmeyen uygulama sorunu yaşamazsınız vs vs.
Gelelim iOS’un sınıfta kalan taraflarına; jailbreak olmadan kişiselleştirme yapamazsınız, temayı değiştiremezsiniz , bildirimlerin şeklini şemalini belirleyemezsiniz, launcher kuramazsınız, kendi mağazası dışında uygulama yükleyemezsiniz.

Android cihazlar özgürlük isteyenlerin cihazıdır. Ios ise kapalı kutu...Hapishane olayı...Zaten ios ta root yerine jailbreak (firar) denmesinin sebebi bu 🙃

Sonuç olarak: Severek kullandığın telefon en iyi telefondur ayrıca telefon hayatımızda bir “araçtır” ve onu “amaç”haline getirmemeliyiz👍🙃
söylediklerine katılıdığım noktalar var tek istisna dışında OnePlus serisi ve oxygen os.
android in özgürlüğünü, saf android'in hızı ve akıcılığını, ios un stabilite, kararlılık ve güncelleme desteğini tek bir telefonda birleştirmişler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkie -- 13 Ocak 2020; 12:15:7 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
6 yıl
Yüzbaşı

evet oneplus hakkında çok olumlu yorumlar var keşke ülkemizde satışı olsa.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @volkie