Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
44
Cevap
3755
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Xiaomi Mi 9'un global versiyonu tanıtıldı, Avrupa fiyatı açıklandı (3. sayfa)
F
5 yıl
Yüzbaşı

şayomi 2 yıldır kullanan arkadaşım var hiçbir sıkıntısı yok gayet memnun
aplle veya samsungla karşılaştırılacak bi cihaz değil evet fiyat olarak onların yarı kadar
p 20 de güzel cihaz ama alıp kullanan görmedim sanki oda bu fiyat politikası ile aplle samsung u takip eder yavaştan ya batar ya fiyatları aşşağıya çeker yoksa bu piyasada işleri zor


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Mobil Uzman
C
5 yıl
Yüzbaşı

Bilgiye dayalı bir yorum değil bu. Youtube'daki şarj testlerini izledin mi hocam? 3400 mah'lık Mi 9, 4100 mah'lık Exynos'lu S10+'tan daha iyi pil ömrü sunuyor. SD855 7nm tam bir teknoloji harikası. İşlemcinin güç tüketimi, eskisine göre tam %40 daha düşük.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleancoder -- 25 Mart 2019; 3:39:27 >

Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dodofran
C
5 yıl
Yüzbaşı

Hocam performans olarak hiç yarı kadar falan değil. Aksine Xiaomi'nin en büyük kozu uygun fiyata, yüksek performans sunması. Yotube'da izleyin. SD855'li Mi 9, Exynos'lu S10+'tan daha hızlı çalışıyor. Sadece IP sertifikası gibi birkaç özellikten kısılmış onlar da hayati şeyler değil. Huawei bana Android dünyasının Apple'ı gibi geliyor ısınamıyorum. İşlemcileri de Snapdragon kadar iyi değil zaten, çok pil tüketiyor.





Bu mesajda bahsedilenler: @Fthcyr
C
5 yıl
Yüzbaşı

Xiaomi Mi 9 ve Samsung Galaxy S10+'ın pil performans testini merak eden varsa buyrun buradan seyredebilir;https://www.youtube.com/watch?v=_ka_mB7z0Ak




D
5 yıl
Binbaşı

iyi de ben zaten exynos tan daha iyi değil demedim ki? yazdığımı tekrar okursan daha iyi anlarsın. günü kurtarmaya yönelik dedim.
sabah prizden alıp akşam eve geldiğinde şarja takıcaksın yani durum bu.




Bu mesajda bahsedilenler: @cleancoder
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.