xhumidmuwa.exe her 10 dakikada bir ekrana geliyor ve çalışmayı durdurdu yazıyor. Bilgisayarı her açtığımda farklı bir isimde oluyor . Mesela asd2q34wa.exe çalışmayı durdurdu gibi.
hangi programın exe dosyası o ? google bile sorguya yanıtsız kaldı :) ayrıca temp klasörü geçici dosyaların tutulduğu klasör. sürekli çalışması saçma zaten
hangi programın exe dosyası o ? google bile sorguya yanıtsız kaldı :) ayrıca temp klasörü geçici dosyaların tutulduğu klasör. sürekli çalışması saçma zaten
başlat/çalıştır/msconfig başlangıçtan antivirüs hariç hepsini etkinsizleştirin. Arama yapıp xhumidmuwa.exe vb zararlı çıkan isimleri arayın ve hepsini silin. Eğer silemiyorsa Unlocker kullanın mutlaka silecektir.
Eğer bu dediklerimin hiçbiri olmazsa PC Doctor indirin taratın
kaspersky internet security ve combofix ile sistemi taratın. virüsten şüpheleniyorum. önce dosyalarınızı yedekleyin. explorer.exe ye filan bulşamışsa ve antivirüs bu dosyaları silerse sistem açılmayacaktır.
görev yöneticisinden nerde olduğuna baktım :
< Resime gitmek için tıklayın >
Antüvirüs ile tarattım bişey yok.( avg ile )
Durduk yere çıkıyor lol falan oynarken sinir bozucu . yardım edin lütfen
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.