Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
425
Tıklama
0
Öne Çıkarma
XFX ATİ Radeon HD5770 Crossfire İçin Yardım...
S
12 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar elimde 2 adet XFX Ati Radeon HD5770 1GB 128Bit GDDR5 ekran kartı mevcut. Ana Kartım Gigabyte GA-X48-DS5 S775 . Crossfire için belirtmem gereken en önemlisi sanırım power supply oda 600 watt . Tahminimce crossfire yapmam için yeterlidir heralde. Crossfire yapmak istiyorum ancak ekran kartlarinin içinde crossfire köprüsü çıkmadı ana kartımdada yok yada çıktı kaybettim tam olarak emin değilim. İstanbul Anadolu yakasında Crossfire Köprüsü satın alabileceğim bir yer varmıdır onu sormak istiyorum . Birde crossfire için power'im yeterli olurmu çok yüksek bi sistemim yok Core2Quad Q8200 işlemcim 4gb ram'im mevcut . Bilgisi olan arkadaşlar bi yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



İ
12 yıl
Yarbay

Sadece verecegi guc cikisina bakip kesin birsey soylenemez 12v kanalindan 60 amper ve ustu verebiliyorsa kullanabilirsiniz lakin usb slotlari cok dolu olursa veyahut cok guc ceken bir bilesen takarsaniz kapanmalar yasayabilirsiniz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Xigmatek NRP-VC603 Power'in markasi kasa ile birlikte gelmişti . Usb'lerde de yazıcı klavye maus ve harici disk takılı ama haricinin adaptörü var zaten onun aşırı bi güç çektiğini sanmıyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.