Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
26
Tıklama
0
Öne Çıkarma
XCOM ve Midnight Suns Franchise Lideri Firaxis'ten Ayrıldı
M
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

 
 
XCOM serisinin ve Marvel's Midnight Suns franchise lideri Garth DeAngelis, Twitter üzerinden yakın zamanda paylaştığı bir gönderide 14 yıl sonra Firaxis Games'ten ayrıldığını açıkladı. DeAngelis, Firaxis bünyesinde XCOM: Enemy Unknown ve XCOM 2 oyunları üzerinde çalışan kıdemli geliştiricilerinden biri olarak karşımıza çıkıyor.
 
DeAngelis, 14 yıl sonra Firaxis'teki kariyerinin sonuna geldiğini açıkladı
 
 
 
Çeşitli çalışmaları ile tanınan Garth DeAngelis, Firaxis içerisinde eleştirmenlerce beğenilen başka bir oyun üzerinde daha çalıştı. Yakın zamanda yayınlanan süper kahraman temalı sıra tabanlı taktik oyunu Marvel's Midnight Suns projesi içerisinde de yer alan DeAngelis, buradaki kariyerini böylece tamamlamış oldu. Midnight Suns, Fraxis bünyesindeki son oyunu oldu.
 
DeAngelis, gelecekteki kariyeri ve ne yapacağı hakkında henüz hiçbir şey paylaşmadı. Bu nedenle sıra tabanlı taktiksel strateji oyunlarının kıdemli geliştiricisi için sırada ne var bilinmiyor. Bununla beraber oyun endüstrisinde yer alan isimler ve Firaxis'teki eski iş arkadaşları, DeAngelis'e bir sonraki kariyerine bol şans diledi.
 
Öte yandan Firaxis stüdyosu, Garth DeAngelis'in ayrılmasından sonra yerine kimin geçeceği hakkında bir açıklamada bulunmadı. 

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.