Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
470
Tıklama
0
Öne Çıkarma
XBOX360 HARDISK İÇİNE NASIL GİRERİM?
D
16 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

ARKADAŞLAR MERHABA BENIM SORUM ŞU XBOX360'IN HARDİSKİNİN İÇİNE PC BAĞLANTISIYLA NASIL GİREBİLİRİM?FORUMLARDA BULDUM AMA OLMADI AYRICA BİR LİNK YADA AÇIKLAYICI CEVAPLAR VERIRSENIZ SEVİNİRİM.HERKEZE İYİ OYUNLAR..



M
16 yıl
Yarbay

HDD yazan kasayı aç vidalardan. İçinde 2,5"'lik bir laptop harddiski göreceksin. O diski jaklarından çıkar. Bilgisayara tak.
Xplorer360 isimli programla içindeki verileri görebilirsin. Bu aşamadan sonra elinden gelen pek birşey olmayacak dosyaların full yedeğini almaktan başka.
Anlamsız klasörlerden oluşan karmaşık bir düzen var. Ben Videolarına kadar buldum ; ama videoların biçimi çok başka birşey heralde çalıştıramadım. Converter'lar da işe yaramadı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
16 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

dostum benim amacim xboxın icine mp3 filan atmak tema atmak bunları bu senın dedigin yontemin haricinde baska bir yontemle nasıl yapabilirim bu arada ilgine tesekkürler merlinde ve trgamerdada yazıosun sen yorumcu seni :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
16 yıl
Yarbay

Öncelikle forumlarda büyük harfle yazmak bağırmak demektir.Sanırım caps lock basılı kalmış.
Dışarıdan yapacağın hiçbir müdahele sonuç vermeyecektir.Hardı pcye bağlayıp içine avi ve mp3 atsan bile xbox 360 görmeyecektir.Mp3 atmak istiyorsan bir audio dvd yapıp xbox 360a takıp rip yapmasını sağlamak tek çözüm.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
16 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Caps açık kalmış dostum yanlışlık var yani neyse açıklama için ve ilginiz için teşekkür ederim..İyi geceler...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.