Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
394
Tıklama
0
Öne Çıkarma
XBOX ONE S 500GB
İlan Türü : #Satılık
C
7 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı!: Forum üzerinden satıldı.
İlan rezervedir @iskender86
ps4 kullanıyor olmama ayrıca xbox one oyunlarını pcde oynuyor olmama rağmen bi gaza gelip cihazı 9 ay önce aldım. Cihaz bimeksten alınma 15 ay garantisi devam ediyor. 9 aylık süreçte toplam 8-10 kez makinayı açıp her seferinde de yarım saat oynamışımdır hepsi o. Ondan sonra hiç kullanılmadı. Cihaz downloadlar da dahil TÜM KULLANIMLAR TOPLAMINDA 6-7 SAAT ANCAK KULLANILMIŞTIR 500gb modeldir. Kutu fatura ve garanti belgesi mevcut. 
  Cihazda ; 
Wrc5  Forza5  Cuphhead yüklüdür.
  Satılmıştır@iskender86 . İhtiyaçtan değil keyfe keder kullanılmadığı için satılıktır bu nedenle Takas yada pazarlık KESİN yok.Kargo alıcıdan. Hataydan elden teslim olur. Get-gittigidiyor vs kullanmıyorum. Sadece elden yada havale-kargo şeklinde satılıktır.

Makinayla birlikte gelen beyaz gamepad pil akması sonucu gitmiştir. Yanında resimde görülen hori silikon koruyuculu siyah 1. Nesil gamepad verilecektir. Temizdir.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobainn -- 22 Ekim 2017; 13:31:18 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.