Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
44
Cevap
906
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Xbox One'ın satışları 5 milyonu geçti (3. sayfa)
M
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

PC de istersen 10 yıldır 1080p de oyna bizim oynadığımız oyunları oynayamadıktan sonra bir halta yaramıyor son sistemleriniz... Sahi GTA V nerede kaldı yav hala bekliyor musunuz?

İşinize gelmedi eksileyin tabi.



C
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: morpheus_1905

Xbox one bu kadar satmışsa ps4 10 milyonu geçmiştir

7 million sadece.



A
10 yıl
Yüzbaşı

PS4'ün çıkışı WiiU satışlarını çok etkiledi, WiiU alacaklar indirim beklediler, 199$ beklentisi var ama sıradışı kampanyalar dışında 219$'ın altını bir türlü görmedi. WiiU 199$ olduğunda satışta ivme kazanacak.
PS4 genelde 359$'dan satıyor, ileriye dönük fiyatta ne yapabilir, indirir mi bir şey sezemiyorum, Xbox One'ın fiyat kırmasını bekliyor gibi bir hava var.
Xbox One fiyat olarak 409$'da geziyor, bundan benim çıkardığım MS fiyatı düşürmek istiyor ama rakiplerin önce hamle yapmasını bekliyor, aksi takdirde 2 kere fiyat kırması gerekecek. Mevcut duruma göre beklediği rakip WiiU, WiiU 199$ olduğu anda Xbox One fiyatı 399$'da sabit tutmaya çalışacak gibi, burda da çok büyük yeni bir yanlış yapmış olacak, bana göre fiyatı PS4'ün altına kırmadığı sürece bu sancıları artarak devam edecektir.
Şunu da diyenler olabilir o zaman hemen PS4'ün altına kırsın diye, bundan çekiniyorsa bir sebep olabilir, mesela sony'den istihbaratı vardır, Sony Xbox One'ın fiyatı kırılınca PS4'ün fiyatını düşürecek olabilir.




H
10 yıl
Yüzbaşı

Ortada bir gerçek var, yeni nesilde fiyatı gerçekten alınabilir seviyede olan tek cihaz WiiU, 199 doları görüyor arada, görmüyor gibi yazmamak lazım, ama işte umut, PS4'ün de fiyatı düşer falan fişman, bekleyen çok, düşse de alsak.




-
10 yıl
Yarbay

Forever PS4



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.